Стазе, тротоари и шетнице

Стазе, тротоари и саобраћајнице захтевају редовно чишћење. Ако желите да изгледају беспрекорно у сваком тренутку, сазнајте више о производима које нудимо у овој подкатегорији. Шта можемо учинити када се прљавштина накупља између калдрме и плочника, а коров изгледа да преузима сваки прорез? Наши поуздани алати и средства за чишћење олакшавају бригу о близини вашег дома.

Недавно постављени калдрма или свеже изливени бетон увек изгледају чисто и уредно. Временом се појављују алге, лишајеви, маховина, јоргован и друге врсте за уклањање тарна. Срећом, на располагању су нам Арок 500 мл алге и средство за уклањање лишајева за калдрму, тротоаре и зидове. Овај се производ испоручује спреман за употребу у практичној боци са распршивачем. Да ли цените високу продуктивност? Купите 250 мл или 1000 мл дугог дејства Роундуп Херби Блоцк концентрата за стазе и стазе. Ова одлична средства за чишћење уклањају сваки мрљу. Наручите четкицу за асфалтирање тротоара и саобраћајница или КуикФит Фискарс шкаре за малтер, сада доступне по посебној цени, како бисте се решили корова, маховине и прљавштине са тешко доступних места.

Висококвалитетни алати и средства за чишћење тренутно делују у нашој трговини по конкурентним ценама. Скупили смо избор најбољих брендова - лидера на тржишту чишћења. Производи Арок, Сумин и Фискарс ће вам помоћи да одржавате своје путеве, тротоаре и саобраћајнице идеално чистима. Ово је тако једноставно - купујте на мрежи и уверите се сами!