• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Út, járda és autóbeálló

Az utak, járdák és autópályák rendszeres tisztítást igényelnek. Ha azt szeretné, hogy azok mindig kifogástalannak tűnjenek, akkor tudjon meg többet az ebben az alkategóriában kínált termékekről. Mit tehetünk, ha szennyeződés gyűlik össze a macskaköves és a járdalapok között, és úgy tűnik, hogy a gyomok átveszik minden rést? Megbízható szerszámok és tisztítószereink megkönnyítik otthonának gondozását.

A közelmúltban fektetett macskaköves vagy frissen öntött beton mindig tiszta és ügyes. Idővel algák, zuzmók, moha, májfű és egyéb nehéz eltávolodni látszanak. Szerencsére rendelkezésre áll az Arox 500 ml-es alga és zuzmó eltávolító szer a macskakövekhez, járdákhoz és falakhoz. Ezt a terméket felhasználásra készen, kéziszerszámú palackban, permetezőgéppel szállítják. Értékeli a magas termelékenységet? Vásárolja meg a 250 ml vagy az 1000 ml hosszú hatású Roundup Herbi Block koncentrátumot utakhoz és autópályákhoz. Ezek a kiváló tisztítószerek kiküszöbölik az összes szennyezést. Rendelje meg járda és úttest útburkoló kefét vagy a QuikFit Fiskars habarcs-hulladékot, amely ma már különleges áron kapható, hogy megszabaduljon a gyomoktól, mohától és szennyeződésektől a nehezen hozzáférhető helyeken.

Kiváló minőségű szerszámok és azonnal ható tisztítószerek érhetők el áruházunkban versenyképes áron. Összegyűjtöttük a legjobb márkák - a takarítási piac vezetőinek - kínálatát. Az Arox, Sumin és Fiskars termékek segítenek az utak, járdák és autópályák ideális tisztán tartásában. Ez annyira egyszerű - vásároljon online, és nézze meg magát!