• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Út- és járdatisztító termékek

Az ösvények, járdák és kocsifeljárók rendszeres tisztítást igényelnek, hogy megőrizzék hibátlan megjelenésüket. Fedezze fel azt a termékkínálatot, amit ebben a kategóriában kínálunk, hogy kültéri területeit mindig a legjobb állapotban tartsa.

Valaha küzdött már a kavicskövek és járdakövek közötti szennyeződésekkel vagy a makacs gyomokkal, amelyek minden hézagban megjelennek? Megbízható eszközeink és tisztítószereink segítenek a ház környezetének karbantartásában.

Amikor a frissen lerakott kavicskövek vagy frissen öntött betonfelületek elkezdenek algával, zuzmóval, mohával, májmohával és más nehezen eltávolítható foltokkal mutatkozni, ne aggódjon. Nálunk megtalálja a tökéletes megoldást - az Arox 500 ml algák és zuzmók eltávolító szert, amely kifejezetten kavicskövekhez, járdákhoz és falakhoz készült. Ez a termék készen áll a használatra, praktikus palackban, permetezővel. Magas hatékonyságra törekszik? Válassza a 250 ml vagy 1000 ml hosszan ható Roundup Herbi Block koncentrátumot az ösvényekhez és kocsifeljárókhoz. Ezek a kiváló tisztítószerek hatékonyan eltávolítják az összes foltot. Bővítse a tisztítóeszközkészletét az általunk kínált speciális áron elérhető Paving Brush járdákhoz és kocsifeljárókhoz vagy a QuikFit Fiskars fugatisztítóval, hogy megbirkózzon a nehezen hozzáférhető helyeken megjelenő gyomokkal, mohával és szennyeződésekkel.

Áruházunkban versenyképes áron talál magas minőségű eszközöket és gyors hatású tisztítószereket. A piac vezető márkáinak legjobbjait válogattuk össze. Az Arox, a Sumin és a Fiskars termékei megbízható partnerei a kavicsköveknek, járdáknak és kocsifeljáróknak való tökéletes tisztaság megőrzésében. Egyszerű - vásároljon online, és győződjön meg saját maga!