• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Пътеки, тротоари и алеи

Пътища, тротоари и пътеки изискват редовно почистване, за да запазят безупречния си вид. Открийте гамата от продукти, които предлагаме в тази категория, за да поддържате вашия външен пространство в най-добро състояние.

Дали сте се сблъсквали някога с натрупването на мръсотия между брусовете и тротоарните плочи или с упорити плевели, които никога не спират да растат във всяка пукнатина? Нашите надеждни инструменти и почистващи средства правят поддръжката на околната среда на вашия дом лесна задача.

Когато недавно положени брусове или свежо излят бетон зачнат да показват признаци на влага, лишайници, мъх, червеникава и други трудно премахваеми петна, няма нужда да се тревожите. Предлагаме перфектното решение - Агент за премахване на влага и лишайници Арокс с обем от 500 мл, специално разработен за брусове, тротоари и стени. Този продукт се предлага готов за употреба в удобна бутилка с пръскачка. Търсите висока ефективност? Изберете концентрирана формула Roundup Herbi Block с обем 250 мл или 1000 мл за пътища и пътеки. Тези отлични почистващи средства ефективно премахват всякакви петна. Подобрете комплекта си за почистване с четка за настилки на тротоари и пътеки или с рязалка за фуги QuikFit Fiskars, предлагани на специална цена, за да се справите с плевелите, мъха и мръсотията на труднодостъпните места.

В нашия магазин ще намерите висококачествени инструменти и бързодействащи почистващи средства на конкурентни цени. Избрахме селекция от най-добрите марки - лидери на пазара за почистване. Продуктите на Arox, Sumin и Fiskars ще ви помогнат да поддържате вашите пътища, тротоари и пътеки в перфектно състояние. Това е толкова лесно - пазарувайте онлайн и вижте трансформацията сами!