• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Пътеки, тротоари и алеи

Пътеките, настилките и алеите изискват редовно почистване. Ако искате да изглеждат безупречно по всяко време, научете повече за продуктите, които предлагаме в тази подкатегория. Какво можем да направим, когато мръсотията се събере между калдъръмените и тротоарните плочки и плевелите като че ли превземат всеки процеп? Нашите надеждни инструменти и почистващи препарати улесняват грижата за близостта на вашия дом.

Наскоро поставеният калдъръм или прясно изсипан бетон винаги изглеждат чисти и спретнати. С времето се появяват водорасли, лишеи, мъх, чернодробни червеи и други трудни за премахване катран. За щастие имаме на разположение 500-милилитрови водорасли Arox и средство за отстраняване на лишеи за калдъръм, настилки и стени. Този продукт се доставя готов за употреба в удобна бутилка с пулверизатор. Цените висока производителност? Купете 250-милилитровия или 1000-милилитровия концентрат на Roundup Herbi Block за пътеки и алеи. Тези отлични почистващи препарати ще елиминират всеки оцветяване. Поръчайте четката за павета за настилки и алеи или скрепер за фугиране QuikFit Fiskars, който вече се предлага на специална цена, за да се отървете от плевели, мъх и мръсотия от трудно достъпни петна.

Висококачествени инструменти и незабавно действащи почистващи препарати се предлагат в нашия магазин на конкурентни цени. Събрахме селекция за най-добрите марки - лидери на пазара за почистване. Продуктите Arox, Sumin и Fiskars ще ви помогнат да поддържате идеално чистите си пътеки, тротоари и алеи. Това е толкова лесно - пазарувайте онлайн и се уверете сами!

Roundup - премахване на плевелите за настилки, пътеки и алеи - 1000 ml - -10%
32.40 лв 36.00 лв
Промоцията приключва
-10%
57.76 лв 64.17 лв
Промоцията приключва
-10%
66.02 лв 73.35 лв
Промоцията приключва