• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Întreținerea Aleilor și Pavajelor

Aleile, trotuarele și intrările au nevoie de curățenie regulată pentru a-și menține aspectul impecabil. Descoperiți gama de produse pe care le oferim în această categorie pentru a vă păstra spațiile exterioare în cea mai bună stare.

Ați avut vreodată probleme cu acumularea de murdărie între pietrele de pavele și plăcile de trotuar sau cu buruienile persistente care par să apară în fiecare crăpătură? Instrumentele noastre de încredere și agenții de curățare fac întreținerea împrejurimilor casei dumneavoastră o sarcină ușoară.

Atunci când pietrele de pavea recent așezate sau suprafețele de beton proaspăt turnate încep să prezinte semne de alge, licheni, mușchi, hepatici și alte pete dificil de îndepărtat, nu vă faceți griji. Avem soluția perfectă - Arox 500 ml agent de îndepărtare a algelor și lichenilor, special formulat pentru pietrele de pavea, trotuare și pereți. Acest produs este livrat gata de utilizare într-o sticlă practică cu pulverizator. Căutați eficiență ridicată? Optați pentru concentratul Roundup Herbi Block de 250 ml sau 1000 ml cu acțiune prelungită pentru alei și intrări. Acești agenți de curățare premium elimină eficient toate petele. Îmbogățiți setul de curățenie cu Peria pentru pavele pentru trotuare și alei sau Cuțitul pentru rosturi QuikFit Fiskars, ambele disponibile la prețuri speciale, pentru a combate buruienile, mușchii și murdăria din locurile greu accesibile.

În magazinul nostru găsiți unelte de înaltă calitate și agenți de curățare cu acțiune rapidă la prețuri competitive. Am selectat o gamă de produse de la cele mai bune mărci, lideri pe piața de curățenie. Produsele Arox, Sumin și Fiskars sunt aliații de încredere pentru menținerea aleilor, trotuarelor și intrărilor dumneavoastră impecabile. Este simplu - cumpărați online și vedeți transformarea cu ochii voștri!