• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Întreținerea Aleilor și Pavajelor

Căile, trotuarele și șoselele necesită curățare periodică. Dacă doriți ca acestea să pară impecabile în orice moment, aflați mai multe despre produsele pe care le oferim în această subcategorie. Ce putem face când se adună murdăria între pietrușul pietruit și pavajul și buruienile par să preia fiecare fanta? Instrumentele noastre de încredere și agenții de curățare facilitează îngrijirea vecinătății casei tale.

Piatra recent pusă sau betonul proaspăt turnat arată întotdeauna curat și îngrijit. Cu timpul, apar algele, lichenii, mușchiul, viermele și alte tipuri dificile de îndepărtare a lacului. Din fericire, avem la dispoziție agentul de îndepărtare a algelor și a lichenului Arox de 500 ml pentru pavaj, pavele și pereții. Acest produs este livrat gata de utilizare într-o sticlă la îndemână cu pulverizator. Apreciezi o productivitate ridicată? Cumpărați concentrația Herbi Block Roundup cu acțiune lungă de 250 ml sau 1000 ml pentru căi și căi de rulare. Acești excelenți agenți de curățare vor elimina orice lac. Comandați peria de pavaj pentru pavele și căi de rulare sau deșeurile de chit Fiskars QuikFit, disponibile acum la un preț special, pentru a scăpa de buruieni, mușchi și murdărie de pe pete greu de accesat.

Instrumente de înaltă calitate și agenți de curățare care acționează instantaneu sunt disponibile în magazinul nostru la prețuri competitive. Am adunat o selecție pentru cele mai bune mărci - lideri ai pieței de curățenie. Produsele Arox, Sumin și Fiskars vă vor ajuta să vă păstrați căile, trotuarele și șoselele în mod ideal curate. Acest lucru este atât de ușor - cumpărați online și vedeți-vă singuri!