Stier, fortau og innkjørsler

Stier, fortau og innkjørsler krever regelmessig rengjøring. Hvis du vil at de til enhver tid skal se upåklagelig ut, kan du lære mer om produktene vi tilbyr i denne underkategorien. Hva kan vi gjøre når skitt samles mellom brosteinsbelegg og fortaufliser og ugress ser ut til å ta over hver spalte? Våre pålitelige verktøy og rengjøringsmidler gjør det mulig å ta vare på nærområdet til hjemmet ditt.

Den nylig lagt brosteinsbelagte eller nystøpte betongen ser alltid ren og pent ut. Med tiden dukker det opp alger, lav, mose, levervorter og annet vanskelig å fjerne sladder. Heldigvis har vi Arox 500 ml alger og lavfjerner for brosteinsbelegg, fortau og vegger. Dette produktet leveres klar til bruk i en hendig flaske med en sprøyte. Verdsetter du høy produktivitet? Kjøp det 250 ml eller 1000 ml langtidsvirkende Roundup Herbi Block konsentratet for stier og oppkjørsler. Disse utmerkede rengjøringsmidlene vil eliminere alt søl. Bestill brøytebørsten for fortau og innkjørsler eller QuikFit Fiskars fugemasse, nå tilgjengelig til en spesiell pris, for å bli kvitt ugress, mose og skitt fra steder som er vanskelig tilgjengelige.

Høykvalitets verktøy og øyeblikkelig fungerende rengjøringsmidler er tilgjengelig i vår butikk til konkurransedyktige priser. Vi har samlet et utvalg for de beste merkene - ledere innen renholdsmarkedet. Arox, Sumin og Fiskars produkter vil hjelpe deg med å holde stiene, fortauene og oppkjørselen ideelt rene. Dette er så enkelt - handle online og se selv!