Stier, fortau og innkjørsler

Stier, fortau og oppkjørsler krever regelmessig rengjøring for å opprettholde sitt feilfrie utseende. Oppdag utvalget av produkter vi tilbyr i denne kategorien for å holde utendørsområdene dine i best mulig stand.

Har du noen gang slitt med skittopphopning mellom brostein og fortausfliser, eller med sta ugress som spretter opp i hver krok? Våre pålitelige verktøy og rengjøringsmidler gjør det enkelt å vedlikeholde omgivelsene rundt hjemmet ditt.

Når nylig lagte brostein eller nylig støpte betongoverflater begynner å vise tegn til alger, lav, mose, levermos og andre vanskelig fjernbare flekker, trenger du ikke bekymre deg. Vi har den perfekte løsningen - Arox 500 ml alge- og lavfjerningsmiddel, spesielt utviklet for brostein, fortau og vegger. Dette produktet leveres ferdig til bruk i en praktisk flaske med en sprøytedysse. På jakt etter høy effektivitet? Vurder å kjøpe 250 ml eller 1000 ml Roundup Herbi Block langvarig konsentrat for stier og oppkjørsler. Disse førsteklasses rengjøringsmidlene fjerner effektivt alle flekker. Utvid rengjøringsverktøykassen din med vår Paving Brush for fortau og oppkjørsler eller QuikFit Fiskars fugeskrape, begge tilbys til spesialpriser, for å takle ugress, mose og skitt på vanskelig tilgjengelige steder.

I vår butikk finner du kvalitetsverktøy og rasktvirkende rengjøringsmidler til konkurransedyktige priser. Vi har valgt ut et utvalg fra de beste merkene, ledere på rengjøringsmarkedet. Arox, Sumin og Fiskars produkter er dine pålitelige allierte for å holde stier, fortau og oppkjørsler feilfrie. Det er enkelt - handle online og se forvandlingen selv!