• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Underhåll väg, trottoar och uppfart

Stigar, trottoarer och uppfart kräver regelbunden rengöring. Om du vill att de ska se oklanderliga hela tiden kan du lära dig mer om produkterna som vi erbjuder i denna underkategori. Vad kan vi göra när smuts samlas mellan kullstenen och trottoarkakel och ogräs verkar ta över varje slits? Våra pålitliga verktyg och rengöringsmedel underlättar att ta hand om närområdet till ditt hem.

Den nyligen lagda kullstenen eller nygjutna betongen ser alltid ren och snygg ut. Med tiden framträder alger, lavar, mossor, leverworter och annat svårt att ta bort plockning. Lyckligtvis har vi Arox 500-ml alger och lavborttagningsmedel för kullersten, trottoarer och väggar. Denna produkt levereras färdig att använda i en praktisk flaska med en spruta. Värderar du hög produktivitet? Köp 250 ml eller 1000 ml långverkande Roundup Herbi Block-koncentrat för stigar och uppfart. Dessa utmärkta rengöringsmedel eliminerar alla skador. Beställ beläggningsborsten för trottoarer och uppfart eller QuikFit Fiskars lamellskrotare, nu tillgängligt till ett speciellt pris, för att bli av med ogräs, mossa och smuts från svåråtkomliga platser.

Högkvalitativa verktyg och omedelbart fungerande rengöringsmedel finns i vår butik till konkurrenskraftiga priser. Vi har samlat ett urval för de bästa märkena - ledare på städmarknaden. Arox, Sumin och Fiskars produkter hjälper dig att hålla dina vägar, trottoarer och uppfart perfekt rena. Det här är så enkelt - handla online och se själv!