• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Underhåll väg, trottoar och uppfart

Stigar, trottoarer och uppfarter kräver regelbunden rengöring för att behålla sitt felfria utseende. Upptäck det utbud av produkter vi erbjuder i denna kategori för att hålla dina utomhusområden i bästa skick.

Har du någonsin kämpat med smutsansamling mellan kullerstenar och trottoarplattor eller med envisa ogräs som dyker upp i varje skrymsle och vrå? Våra pålitliga verktyg och rengöringsmedel gör det enkelt att sköta om omgivningen runt ditt hem.

När dina nyligen lagda kullerstenar eller nygjutna betongytor börjar visa tecken på alger, lavar, mossa, levermossor och andra svåra fläckar, behöver du inte oroa dig. Vi har den perfekta lösningen - Arox 500 ml alger och lavar borttagningsmedel, speciellt framtaget för kullerstenar, trottoarer och väggar. Detta produkt levereras i en färdig att använda flaska med en sprutpistol för bekvämlighet. Letar du efter hög effektivitet? Överväg att köpa 250 ml eller 1000 ml Roundup Herbi Block långtidskoncentrat för stigar och uppfarter. Dessa högkvalitativa rengöringsmedel eliminerar effektivt alla fläckar. Förbättra din rengöringsverktygslåda med vår Paving Brush för trottoarer och uppfarter eller QuikFit Fiskars Grout Scraper, båda erbjuds till specialpriser, för att ta itu med ogräs, mossa och smuts på svåråtkomliga ställen.

I vår butik hittar du högkvalitativa verktyg och snabbverkande rengöringsmedel till konkurrenskraftiga priser. Vi har valt ut ett urval av de bästa varumärkena, ledande inom rengöringsmarknaden. Arox, Sumin och Fiskars produkter är dina pålitliga partner för att hålla dina stigar, trottoarer och uppfarter skinande rena. Det är enkelt - handla online och upplev skillnaden själv!