Baja dalam penyembur pam

Baja dalam botol penyembur pam memastikan penggunaan yang sangat selesa. Produk siap pakai ini mengandungi dos makro dan mikronutrien yang dipilih dan seimbang dengan teliti dan tidak perlu dicairkan di dalam air. Produk yang ditawarkan dalam subkategori ini semuanya dijual dalam alat penyemprot yang membolehkan anda menggunakannya dengan mudah di permukaan tanah dan daun. Baja NPK yang cepat diserap membolehkan anda memperbaiki keadaan tanaman anda dengan segera kerana bentuk kabusnya. Tambahan daun dengan produk dari kategori tersebut sangat disarankan untuk tanaman yang dilemahkan oleh penyakit, diserang oleh perosak, diabaikan atau tumbuh dalam keadaan yang tidak baik.

Kami mengesyorkan, antara lain, baja tanaman "Zielony Dom" Hijau dalam botol penyembur. Ini telah diperkaya dengan besi dan memastikan pewarnaan daun yang indah. Pilih baja daun "Zdrowy Pomidor" (Tomato Sihat) yang diperkaya dengan zink yang sangat baik dengan kandungan kalsium yang tinggi, dari jenama yang sama untuk memberi makan tomato, strawberi dan buah-buahan dan sayur-sayuran lain yang menuntut.

Sekiranya anda lebih suka produk semula jadi 100%, kami juga mempunyai beberapa untuk anda. Pasar Benih Taman menawarkan guano siap pakai. Ini tidak semuanya! Anda akan mendapat lebih banyak produk profesional untuk menambah tanaman yang ditanam untuk bunga, dedaunan hiasan dan kegunaan lain. Baja yang senang digunakan, berkesan dan sangat cekap dari pengeluar paling terkenal selalu ada stok di kedai kami. Berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif adalah cogan kata kami. Kami menganjurkan anda untuk melihat-lihat keseluruhan koleksi kami.

There are no products in this section