• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Lannoitteet pumpun ruiskuissa

Pumpun ruiskupullojen lannoitteet takaavat poikkeuksellisen mukavan käytön. Nämä käyttövalmiit tuotteet sisältävät huolellisesti valittuja ja tasapainoisia annoksia makro- ja mikroravinteita, eikä niitä tarvitse laimentaa veteen. Tässä alaluokassa olevia tuotteita myydään sumuttimina, joiden avulla voit levittää niitä helposti maan pinnalle ja lehdille. Nopeasti imeytyvien NPK-lannoitteiden avulla voit parantaa kasvien kuntoa välittömästi niiden sumumuodon ansiosta. Lehtien täydentämistä tämän luokan tuotteilla suositellaan erityisesti kasveille, joita sairaudet ovat heikentäneet, tuholaiset ovat hyökänneet, laiminlyöty tai kasvanut epäsuotuisissa olosuhteissa.

Suosittelemme monien muiden joukossa "Zielony Dom" vihreää kasvilannoitetta ruiskupullossa. Se on rikastettu raudalla ja varmistaa kauniin lehtien värin. Valitse erinomainen sinkillä rikastettu "Zdrowy Pomidor" (Healthy Tomat) -lehtolannoite, jolla on korkea kalsiumpitoisuus, samalta merkiltä tomaattien, mansikoiden ja muiden vaativien hedelmien ja vihannesten ruokintaan.

Jos pidät 100% luonnollisista tuotteista, meillä on myös sinulle. Garden Seeds Market tarjoaa käyttövalmiita guanoja. Tämä ei suinkaan ole kaikki! Löydät ammattimaisempia tuotteita kukkien, koriste-lehtien ja muiden käyttötarkoitusten kasvien täydentämiseen. Kaupassamme on aina varastossa helposti levitettäviä, tehokkaita ja erittäin tehokkaita tunnetuimpien tuottajien lannoitteita. Laadukas ja kilpailukykyinen hinta on mottomme. Suosittelemme, että selaat koko valikoimamme.