• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Műtrágyák pumpás permetezőkben

A szivattyús permetező palackokban lévő műtrágyák kivételesen kényelmes használatot biztosítanak. Ezek a használatra kész termékek gondosan kiválasztott és kiegyensúlyozott dózisú makro- és mikroelemeket tartalmaznak, és nem szükséges vízben hígítani. Az ebben az alkategóriában kínált termékeket porlasztókban értékesítik, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyedén felvihesse őket a talaj felszínére és a levelekre. A gyorsan felszívódó NPK műtrágyák lehetővé teszik a növények állapotának azonnali javítását ködképződésüknek köszönhetően. A levél kiegészítése ebbe a kategóriába tartozó termékekkel különösen ajánlott a betegségek által legyengült, kártevők által megtámadott, elhanyagolt vagy kedvezőtlen körülmények között növekvő növények számára.

Sok más mellett javasoljuk a "Zielony Dom" zöld növényi műtrágyát permetező palackban. Vassal dúsították, és gyönyörű levélszíneket biztosít. Válassza ki a kiváló cinkdúsított "Zdrowy Pomidor" (Egészséges paradicsom) magas kalciumtartalmú levéltrágyát, ugyanattól a márkától paradicsom, eper és más igényes gyümölcs és zöldség táplálásához.

Ha a 100% -ban természetes termékeket részesíti előnyben, akkor nekünk is kínálunk valamennyit. A Garden Seeds Market használatra kész guanót kínál. Ez messze nem minden! Professzionálisabb termékeket talál a virágok, a díszlombok és más célú növények kiegészítésére. Könnyen felvihető, hatékony és rendkívül hatékony műtrágyák a leghíresebb gyártóktól mindig raktáron vannak üzletünkben. A mottónk a kiváló minőségű, versenyképes áron. Kérjük, bátran böngésszen végig az egész választékunkon.