• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Meststoffen in pompverstuivers

Meststoffen in pompspuitflessen zorgen voor een uitzonderlijk gebruikscomfort. Deze gebruiksklare producten bevatten zorgvuldig geselecteerde en uitgebalanceerde doses macro- en micronutriënten en hoeven niet te worden verdund in water. Producten die in deze subcategorie worden aangeboden, worden allemaal verkocht in verstuivers waarmee u ze gemakkelijk op het bodemoppervlak en de bladeren kunt aanbrengen. De snel opneembare NPK-meststoffen zorgen ervoor dat u de conditie van uw planten direct verbetert dankzij hun nevelvorm. Bladsuppletie met producten uit die categorie wordt vooral aanbevolen voor planten die verzwakt zijn door ziekten, aangetast door ongedierte, verwaarloosd worden of groeien onder ongunstige omstandigheden.

Wij raden onder andere de "Zielony Dom" Groene plantenmest in een spuitfles aan. Het is verrijkt met ijzer en zorgt voor een mooie bladkleuring. Kies voor de uitstekende met zink verrijkte "Zdrowy Pomidor" (Gezonde Tomaat) Bladmeststof met hoog calciumgehalte, van hetzelfde merk om uw tomaten, aardbeien en andere veeleisende groenten en fruit te voeren.

Als u de voorkeur geeft aan 100% natuurlijke producten, hebben we er ook een paar voor u. De Garden Seeds Market biedt kant-en-klare guano aan. Dit is nog lang niet alles! U vindt meer professionele producten voor het aanvullen van planten die zijn gekweekt voor bloemen, siergroen en ander gebruik. Eenvoudig aan te brengen, effectieve en uiterst efficiënte meststoffen van de meest gerenommeerde producenten zijn altijd op voorraad in onze winkel. Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen is ons motto. We raden je aan om door ons hele assortiment te bladeren.