• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Pompele de Pulverizat

Îngrășămintele din sticlele de pulverizare cu pompă asigură o utilizare excepțional de confortabilă. Aceste produse gata de utilizare conțin doze atent selecționate și echilibrate de macro și micronutrienți și nu trebuie diluate în apă. Produsele oferite în această subcategorie sunt toate vândute în atomizoare care vă permit să le aplicați cu ușurință pe suprafața solului și frunze. Îngrășămintele NPK absorbite rapid vă permit să îmbunătățiți imediat starea plantelor dvs. datorită formei lor de ceață. Suplimentarea frunzelor cu produse din această categorie este recomandată în special pentru plantele slăbite de boli, atacate de dăunători, neglijate sau care cresc în condiții nefavorabile.

Recomandăm, printre multe altele, îngrășământul verde pentru plante „Zielony Dom” într-o sticlă de pulverizator. A fost îmbogățit cu fier și asigură o frumoasă colorare a frunzelor. Alegeți excelentul îngrășământ cu frunze "Zdrowy Pomidor" (roșie sănătoasă) cu conținut ridicat de calciu, de la aceeași marcă, pentru a vă hrăni roșiile, căpșunile și alte fructe și legume exigente.

Dacă preferați produse 100% naturale, avem și câteva pentru dvs. Piața de semințe de grădină oferă guano gata de utilizat. Nu este de departe totul! Veți găsi mai multe produse profesionale pentru completarea plantelor cultivate pentru flori, frunziș ornamental și alte utilizări. Îngrășămintele ușor de aplicat, eficiente și extrem de eficiente de la cei mai renumiți producători sunt întotdeauna pe stoc în magazinul nostru. Calitatea înaltă la prețuri competitive este motto-ul nostru. Vă încurajăm cu drag să răsfoiți întregul nostru sortiment.