• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gödselmedel i pumpsprutor

Gödselmedel i pumpsprutflaskor säkerställer exceptionellt bekväm användning. Dessa färdiga produkter innehåller noggrant utvalda och balanserade doser av makro- och mikronäringsämnen och behöver inte spädas i vatten. Produkter som erbjuds i denna underkategori säljs i finfördelare som gör att du enkelt kan applicera dem på markytan och löven. De snabbt absorberade NPK-gödselmedlen gör att du omedelbart kan förbättra dina växters tillstånd tack vare deras dimform. Bladdillskott med produkter från den kategorin rekommenderas särskilt för växter som försvagats av sjukdomar, attackeras av skadedjur, försummade eller växer under ogynnsamma förhållanden.

Vi rekommenderar bland annat "Zielony Dom" grönt växtgödselmedel i en sprutflaska. Den har berikats med järn och ger vacker bladfärgning. Välj den utmärkta zinkberikade "Zdrowy Pomidor" (Healthy Tomato) Bladgödselmedel med högt kalciuminnehåll, från samma märke för att mata dina tomater, jordgubbar och andra krävande frukter och grönsaker.

Om du föredrar 100% naturliga produkter har vi några för dig också. Garden Seeds Market erbjuder färdig guano. Det här är absolut inte allt! Du hittar mer professionella produkter för att komplettera växter som odlas för blommor, prydnadsblad och andra användningsområden. Lätt att applicera, effektiva och extremt effektiva gödselmedel från de mest kända producenterna finns alltid i lager i vår butik. Hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser är vårt motto. Vi uppmanar dig att bläddra igenom hela vårt sortiment.