• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gödselmedel i pumpsprutor

Upptäck bekvämligheten med gödningsmedel i pumpsprayflaskor. Dessa färdiga produkter innehåller noggrant utvalda och balanserade doser av makro- och mikronäringsämnen, vilket eliminerar behovet av utspädning i vatten. I den här kategorin hittar du ett utbud av produkter som alla är bekvämt förpackade i sprutflaskor, vilket gör det enkelt att applicera dem på jorden och bladen. De snabbt absorberande NPK-gödningsmedlen, i form av dimma, förbättrar snabbt dina växters hälsa och vitalitet. Bladgödsling med produkter från denna kategori rekommenderas särskilt för växter som är försvagade av sjukdomar, angripna av skadedjur, försummade eller växer under ogynnsamma förhållanden.

En av våra främsta rekommendationer är "Zielony Dom" Grön växtnäring i en pumpsprayflaska. Berikad med järn främjar den vacker bladgrönska. För dina tomater, jordgubbar och andra krävande frukt och grönsaker, överväg det utmärkta zinkberikade "Zdrowy Pomidor" (Frisk Tomat) Bladgödningsmedlet från samma märke.

Om du föredrar 100% naturliga produkter har vi också alternativ för dig. Garden Seeds Market erbjuder färdig att använda guano och ett urval av andra professionella produkter för att komplettera växter som odlas för blommor, prydnadsblad och olika andra ändamål. Vår butik har alltid lätta att applicera, effektiva och högeffektiva gödningsmedel från välrenommerade producenter i lager. Vi prioriterar hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi uppmanar dig att utforska vårt kompletta sortiment av produkter.