• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове в пръскачки с помпи

Открийте удобствата на торовете в пръскачки. Тези готови за употреба продукти съдържат внимателно подбрани и балансирани дози на макро- и микроелементи и не изискват разреждане във вода. В тази категория ще намерите разнообразие от продукти, всички удобно опаковани в пръскачки, което прави прилагането им на почвата и листата лесно. Бързо абсорбиращите се торове NPK, във формата на мъгла, бързо подобряват здравето и виталността на вашите растения. Листното допълване с продукти от тази категория се препоръчва особено за растения, които са ослабени от болести, атакувани от вредители, занемарени или растещи в неблагоприятни условия.

Една от нашите топ препоръки е "Zielony Dom" Тор за Зелени Растения в пръскачка. Обогатен с желязо, той стимулира красивия цвят на листата. За вашите домати, ягоди и други изискващи плодове и зеленчуци, разгледайте отличния тор за листа "Zdrowy Pomidor" (Здрав Домат) с високо съдържание на калций от същата марка.

Ако предпочитате 100% натурални продукти, имаме и възможности за вас. Garden Seeds Market предлага готов guano и разнообразни други професионални продукти за допълване на растения, отглеждани за цветя, декоративни листа и различни други цели. Нашата магазина винаги държи на склад лесни за прилагане, ефективни и високо ефективни торове от утвърдени производители. Придаваме значение на високото качество на конкурентни цени. Каня ви да изследвате цялата ни гама продукти.