• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове в пръскачки с помпи

Торовете в бутилките с пръскачки с помпа осигуряват изключително удобна употреба. Тези готови за употреба продукти съдържат внимателно подбрани и балансирани дози макро- и микроелементи и не е необходимо да се разреждат във вода. Продуктите, предлагани в тази подкатегория, се продават в пулверизатори, които ви позволяват лесно да ги прилагате върху повърхността на почвата и листата. Бързо абсорбираните NPK торове ви позволяват незабавно да подобрите състоянието на вашите растения благодарение на тяхната мъгла. Добавянето на листа с продукти от тази категория е особено препоръчително за растения, отслабени от болести, атакувани от вредители, пренебрегвани или растящи в неблагоприятни условия.

Препоръчваме, наред с много други, тора за зелени растения "Zielony Dom" в бутилка с пръскачка. Той е обогатен с желязо и осигурява красиво оцветяване на листата. Изберете отличния обогатен с цинк тор „Zdrowy Pomidor“ (здравословен домат), листен тор с високо съдържание на калций, от същата марка, за да храните вашите домати, ягоди и други взискателни плодове и зеленчуци.

Ако предпочитате 100% натурални продукти, имаме и за вас. Пазарът на градински семена предлага готово за употреба гуано. Това далеч не е всичко! Ще намерите по-професионални продукти за добавяне на растения, отглеждани за цветя, декоративна зеленина и други цели. Лесни за нанасяне, ефективни и изключително ефективни торове от най-известните производители са винаги на склад в нашия магазин. Високото качество на конкурентни цени е нашето мото. Любезно Ви препоръчваме да разгледате целия ни асортимент.

Тор за цъфтящи растения с помпа - Zielony Dom® - 300 мл - -10%
7.88 лв 8.75 лв
Промоцията приключва
Тор за зелени растения с помпа - Zielony Dom® - 300 мл - -10%
7.88 лв 8.75 лв
Промоцията приключва
Азалия, рододендрон, камелия и ацидофилен растителен тор с помпа - Zielony Dom® - 300 ml - -10%
8.51 лв 9.45 лв
Промоцията приключва
Тор за орхидеи с помпа - Zielony Dom® - 300 мл - -10%
8.51 лв 9.45 лв
Промоцията приключва
Гуано - естествен течен тор с удобна помпа - Zielony Dom® - 300 мл - -10%
8.52 лв 9.46 лв
Промоцията приключва
Листен тор с цинк "Zdrowy Pomidor" (Здрав домат) - Zielony Dom® - 300 ml - -10%
17.94 лв 19.93 лв
Промоцията приключва
Biosept Activ Spray - повишава устойчивостта на растенията към болести - Target® - 750 мл - -10%
21.55 лв 23.94 лв
Промоцията приключва