Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива у прскалицама са пумпама

Ђубрива у боцама са прскалицама обезбеђују изузетно угодну употребу. Ови производи готови за употребу садрже пажљиво одабране и уравнотежене дозе макро- и микроелемената и не треба их разблаживати у води. Производи понуђени у овој подкатегорији продају се у распршивачима који вам омогућавају да их лако примените на површину тла и лишће. Брзо апсорбована НПК ђубрива омогућавају вам да одмах побољшате стање биљака захваљујући облику магле. Додатак лишћа производима из те категорије посебно се препоручује биљкама ослабљеним болестима, нападнутим штеточинама, занемареним или расте у неповољним условима.

Између многих других, препоручујемо зелено биљно ђубриво "Зиелони Дом" у боци са прскалицом. Обогаћен је гвожђем и осигурава лепо бојење лишћа. Изаберите изврсно цинк обогаћено ђубриво „Здрови Помидор“ (здрава парадајз) са високим садржајем калцијума, исте марке за храњење парадајза, јагода и другог захтевног воћа и поврћа.

Ако више волите 100% природне производе, имамо их и за вас. Тхе Гарден Сеедс Маркет нуди готов гуано. Ово далеко није све! Пронаћи ћете професионалније производе за додавање биљака узгајаних за цвеће, украсно лишће и друге намене. Једноставно наношење, ефикасно и изузетно ефикасно ђубриво најпознатијих произвођача увек је на залихи у нашој продавници. Наш мото је висок квалитет по конкурентним ценама. Љубазно вас охрабрујемо да прегледате читав наш асортиман.

Nema proizvoda u ovom odeljku