• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva u pumpnim prskalicama

Otkrijte praktičnost gnojiva u bočicama s raspršivačem. Ovi spremni proizvodi sadrže pažljivo odabrane i izbalansirane doze makro- i mikroelemenata i ne zahtijevaju razrjeđivanje u vodi. U ovoj kategoriji ćete pronaći razne proizvode, svi praktično pakirani u bočice s raspršivačem, što omogućava jednostavno nanošenje na tlo i listove. Brzo apsorbirajuća NPK gnojiva u obliku magle brzo poboljšavaju zdravlje i vitalnost vaših biljaka. Listno prihranjivanje proizvodima iz ove kategorije posebno se preporučuje za biljke oslabljene bolestima, napadnute štetnicima, zanemarene ili uzgajane u nepovoljnim uvjetima.

Jedna od naših najboljih preporuka je "Zielony Dom" Gnojivo za zelene biljke u bočici s raspršivačem. Obogaćeno željezom potiče lijepu boju lišća. Za svoje rajčice, jagode i druge zahtjevne voćne i povrćne biljke razmislite o odličnom gnojivu za lišće "Zdrowy Pomidor" (Zdravi rajčica) s visokim sadržajem kalcija istog branda.

Ako više volite 100% prirodne proizvode, imamo i opcije za vas. Garden Seeds Market nudi pripravljeno guano i razne druge profesionalne proizvode za dopunu biljkama uzgojenim za cvijeće, ukrasno lišće i druge svrhe. Naša trgovina uvijek ima na zalihi lako primjenjiva, učinkovita i iznimno učinkovita gnojiva od priznatih proizvođača. Stavljamo naglasak na visoku kvalitetu po konkurentnim cijenama. Pozivamo vas da istražite našu potpunu ponudu proizvoda.