• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Gnojiva u pumpnim prskalicama

Gnojiva u bocama s prskalicama osiguravaju izuzetno ugodnu upotrebu. Ovi proizvodi gotovi za upotrebu sadrže pažljivo odabrane i uravnotežene doze makro- i mikroelemenata i ne trebaju se razrijediti u vodi. Proizvodi ponuđeni u ovoj potkategoriji prodaju se u raspršivačima koji vam omogućuju jednostavno nanošenje na površinu tla i lišće. Brzo apsorbirana NPK gnojiva omogućuju vam da odmah poboljšate stanje svojih biljaka zahvaljujući obliku magle. Dodatak lišća proizvodima iz te kategorije posebno se preporučuje biljkama oslabljenim bolestima, napadnutim štetnicima, zanemarenim ili raste u nepovoljnim uvjetima.

Između mnogih drugih, preporučujemo zeleno gnojivo za biljke "Zielony Dom" u boci s prskalicom. Obogaćen je željezom i osigurava lijepo bojanje lišća. Izaberite izvrsno cink obogaćeno gnojivo za listove "Zdrowy Pomidor" (zdrava rajčica) s visokim udjelom kalcija, iste marke za hranjenje rajčice, jagoda i drugog zahtjevnog voća i povrća.

Ako više volite 100% prirodne proizvode, imamo ih i za vas. Tržnica vrtnih sjemenki nudi spreman za upotrebu gvano. To daleko nije sve! Pronaći ćete profesionalnije proizvode za dodavanje biljaka uzgajanih za cvijeće, ukrasno lišće i druge svrhe. Gnojiva najpoznatijih proizvođača koja se lako primjenjuju uvijek su na skladištu u našoj trgovini. Visoka kvaliteta po konkurentnim cijenama naš je moto. Ljubazno vas potičemo da pregledate cijeli naš asortiman.