Gjødsel i pumpesprøyter

Oppdag bekvemmeligheten med gjødsel i sprøyteflasker. Disse ferdigblandede produktene inneholder nøye utvalgte og balanserte doser av makro- og mikronæringsstoffer, og eliminerer behovet for fortynning i vann. I denne kategorien finner du et utvalg av produkter, alle praktisk pakket i sprøyteflasker, noe som gjør det enkelt å påføre dem på jorden og bladene. Hurtigabsorberende NPK-gjødsel i tåkeform forbedrer raskt plantenes helse og vitalitet. Bladgjødsling med produkter fra denne kategorien anbefales spesielt for planter som er svekket av sykdommer, angrepet av skadedyr, forsømt eller vokser under ugunstige forhold.

En av våre toppanbefalinger er "Zielony Dom" Grønn Plantegjødsel i en sprøyteflaske. Beriket med jern, fremmer den vakker bladfarge. For dine tomater, jordbær og andre krevende frukt- og grønnsaksplanter, bør du vurdere det utmerkede sinkberikede "Zdrowy Pomidor" (Sunn Tomat) Bladgjødsel fra samme merke.

Hvis du foretrekker 100% naturlige produkter, har vi også alternativer for deg. Garden Seeds Market tilbyr ferdigblandet guano og et utvalg av andre profesjonelle produkter for å supplere planter dyrket for blomster, prydbusker og ulike andre formål. Vår butikk har alltid lettfattelige, effektive og svært effektive gjødsel fra anerkjente produsenter på lager. Vi prioriterer kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi inviterer deg til å utforske vårt komplette utvalg av produkter.