Gjødsel i pumpesprøyter

Gjødsel i pumpesprøyteflasker sørger for eksepsjonell komfortabel bruk. Disse bruksklare produktene inneholder nøye utvalgte og balanserte doser av makro- og mikronæringsstoffer og trenger ikke å fortynnes i vann. Produktene som tilbys i denne underkategorien selges i forstøvere som gjør det enkelt å bruke dem på jordoverflaten og bladene. De raskt absorberte NPK-gjødselene lar deg umiddelbart forbedre tilstanden til plantene dine takket være tåkeformen. Tilskudd av blader med produkter fra den kategorien anbefales spesielt for planter svekket av sykdommer, angrepet av skadedyr, forsømt eller vokser under ugunstige forhold.

Vi anbefaler blant annet "Zielony Dom" grønn gjødsel i en sprøyteflaske. Den er beriket med jern og sørger for vakker bladfarging. Velg den utmerkede sinkberikede "Zdrowy Pomidor" (sunn tomat) Bladgjødsel med høyt kalsiuminnhold, fra samme merke for å mate tomater, jordbær og annen krevende frukt og grønnsaker.

Hvis du foretrekker 100% naturlige produkter, har vi noen for deg også. Garden Seeds Market tilbyr klar til bruk guano. Dette er langt ikke alt! Du finner mer profesjonelle produkter for å supplere planter dyrket for blomster, prydløvverk og annen bruk. Enkel å påføre, effektive og ekstremt effektive gjødsel fra de mest anerkjente produsentene er alltid på lager i butikken vår. Høy kvalitet til konkurransedyktige priser er vårt motto. Vi ber deg bla gjennom hele sortimentet vårt.