• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila v črpalkah

Gnojila v steklenicah s škropilnicami zagotavljajo izjemno udobno uporabo. Ti pripravki za uporabo vsebujejo skrbno izbrane in uravnotežene odmerke makro- in mikrohranil in jih ni treba razredčiti v vodi. Izdelki, ki so na voljo v tej podkategoriji, se prodajajo v atomizerjih, ki vam omogočajo enostavno uporabo na površini tal in listih. Hitro absorbirana gnojila NPK vam omogočajo, da takoj izboljšate stanje svojih rastlin zaradi njihove megle. Dodajanje listov s proizvodi iz te kategorije je še posebej priporočljivo za rastline, oslabljene z boleznimi, ki jih napadajo škodljivci, zapostavljene ali rastejo v neugodnih razmerah.

Med drugim priporočamo zeleno rastlinsko gnojilo "Zielony Dom" v škropilnici. Obogaten je z železom in zagotavlja lepo barvanje listov. Za hranjenje paradižnika, jagod in drugega zahtevnega sadja in zelenjave izberite odlično, s cinkom obogateno gnojilo "Zdrowy Pomidor" (zdrav paradižnik) z visoko vsebnostjo kalcija iste blagovne znamke.

Če imate raje 100% naravne izdelke, jih imamo tudi za vas. Tržnica vrtnih semen ponuja gvano, ki je pripravljen za uporabo. To še zdaleč ni vse! Našli boste bolj profesionalne izdelke za dopolnjevanje rastlin, gojenih za cvetje, okrasno listje in druge namene. V naši trgovini so vedno na voljo učinkovita in izjemno učinkovita gnojila najbolj znanih proizvajalcev. Visoka kakovost po konkurenčnih cenah je naš moto. Vljudno vas pozivamo, da pobrskate po celotnem asortimanu.