• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Gel-meststoffen

Gelmeststoffen zijn ons voorstel voor eigenaren van huis-oranjerieën, zelfs de kleinste, die zich ... op een vensterbank bevinden. Efficiënte, geconcentreerde producten van deze categorie zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U vindt er de uitstekende citrusmeststof, de snelwerkende nerium (oleander) en olijfmeststof die ook voor andere mediterrane planten gebruikt kan worden, de best verkrijgbare varenmeststof, professionele daturameststof, de extended performance orchideeënmeststof en vele andere gelproducten en additieven .

Waarom zou u voor deze producten kiezen? Gelvorm van de meststof maakt het krachtvoer efficiënter, kan bijv. Vaker worden toegepast en heeft een rijkere formule (zelfs bij dezelfde flesinhoud) dan de standaard vloeibare meststof. Gelmeststoffen die in onze winkel worden aangeboden, bevatten de volledige set voedingsstoffen die potplanten nodig hebben om goed te groeien, zijn uitzonderlijk goed opneembaar en oplosbaar in water. Wanneer toegepast volgens de handleiding van de fabrikant die op de verpakking is gedrukt, zorgen ze voor prachtige visuele effecten - gezonde, mooi ontwikkelende planten die regelmatig vruchten afwerpen en uitbundige bloemen produceren.

Gelmeststoffen komen ook goed van pas bij het planten van stekken en zaailingen: probeer Multiroots - een efficiënte gelmeststof die beworteling stimuleert en de groei van sterke, brede wortelsystemen versnelt. Producten die in onze online winkel verkrijgbaar zijn, zijn afkomstig van onze vaste, geteste leveranciers (Agrecol, Sumin en vele anderen) en kunnen daarom worden vertrouwd. U investeert in de hoogst mogelijke kwaliteit door te winkelen in onze winkel. Tel daar de scherpe prijzen en talloze speciale en seizoensaanbiedingen, betaalbare bezorgopties bij op en je zult zien dat er geen beter aanbod op de markt is. Laten we gaan winkelen!