• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gelgödselmedel

Är du en stolt ägare till en hemmaorangeri, oavsett hur litet det är, kanske på din fönsterbräda? Sök inte längre, eftersom vår kategori med gelgödsel är skräddarsydd för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av högeffektiva och koncentrerade produkter som passar olika behov.

Inom denna kategori hittar du toppklassiga alternativ som citrongödsel, snabbverkande nerium (oleander) och olivgödsel, som också kan gynna andra medelhavsplantor. Vi erbjuder även den finaste gödseln för ormbunkar, professionell gödsel för datura, en förlängd prestanda orkidégödsel och ett urval av andra gelbaserade produkter och tillsatser.

Men varför bör du överväga dessa produkter? Gelens form förbättrar effektiviteten hos dessa gödselmedel, vilket möjliggör mer frekventa applikationer och en rikare formula jämfört med standardflytande gödselmedel med samma flaskkapacitet. Våra gelgödselmedel är packade med alla de väsentliga näringsämnena som dina krukväxter behöver för kraftig tillväxt, och de erbjuder enastående upptagningsförmåga och vattenlöslighet. Genom att följa tillverkarens instruktioner som är tryckta på förpackningen får du fantastiska resultat: friska, vackert blomstrande växter som regelbundet bär frukt.

Gelgödselmedel är även ovärderliga för plantering av sticklingar och plantor. Prova vår Multiroots gelgödsel; den stimulerar rotutvecklingen och accelererar tillväxten av starka, omfattande rotsystem. Var säker på att produkterna som finns tillgängliga i vår webbutik kommer från pålitliga och permanenta leverantörer som Agrecol och Sumin. När du handlar hos oss investerar du i högsta möjliga kvalitet.

Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser, ett stort antal special- och säsongsbetonade erbjudanden samt prisvärda leveransalternativ. När det kommer till marknaden finns helt enkelt inget bättre erbjudande. Så varför vänta? Låt oss börja shoppa nu!