• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Gelgödselmedel

Gelgödselmedel är vårt förslag för ägare av hemorangerier, även de minsta, som ligger ... på en fönsterbräda. Effektiva, koncentrerade produkter i denna kategori finns i många olika versioner. Du hittar det utmärkta citrusgödselmedlet, det snabbverkande neriumet (oleander) och olivgödseln som också kan användas för andra medelhavsväxter, det bästa tillgängliga ormbunngödselmedlet, professionellt datura-gödselmedel, orkidégödselmedlet med många prestanda och många andra gelprodukter och tillsatser. .

Varför ska du välja dessa produkter? Gödselformen av gödselmedel gör koncentratet mer effektivt, kan t.ex. appliceras oftare och har en rikare formel (även med samma flaskkapacitet) än flytande gödningsmedel. Gelgödselmedel som erbjuds i vår butik innehåller hela uppsättningen näringsämnen som krukväxter behöver för att växa bra, är utomordentligt väl assimilerbara och vattenlösliga. När de appliceras enligt tillverkarhandboken tryckt på förpackningen, säkerställer de fantastiska visuella effekter - friska, vackra växter som regelbundet bär frukt och producerar överflödiga blommor.

Gelgödselmedel skulle också vara till nytta vid plantering av sticklingar och plantor: prova Multiroots - ett effektivt gelgödselmedel som stimulerar rötter och påskyndar tillväxten av starka, breda rotsystem. Produkter som finns tillgängliga i vår onlinebutik kommer från våra permanenta testade leverantörer (Agrecol, Sumin och många andra) och kan därför lita på. Du investerar i högsta möjliga kvalitet genom att handla i vår butik. Lägg till konkurrenskraftiga priser och många specialerbjudanden och säsongsbetonade erbjudanden, överkomliga leveransalternativ så ser du att det inte finns något bättre erbjudande på marknaden. Låt oss gå och handla!