• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte gel

Îngrășămintele cu gel sunt propunerea noastră pentru proprietarii de portocalii, chiar și cele mai mici, situate ... pe un pervaz. Produsele eficiente și concentrate din această categorie sunt disponibile în multe versiuni diferite. Veți găsi excelentul îngrășământ citric, neriul (oleander) cu acțiune rapidă și îngrășământul pentru măsline, care poate fi utilizat și pentru alte plante mediteraneene, cel mai bun îngrășământ disponibil pentru ferigi, îngrășământ profesional datura, îngrășământul orhidee cu performanță extinsă și multe alte produse și aditivi în gel .

De ce ar trebui să alegeți aceste produse? Forma de gel a îngrășământului face concentratul mai eficient, de exemplu, poate fi aplicat mai des și are o formulă mai bogată (chiar și cu aceeași capacitate a sticlei) decât îngrășământul lichid standard. Îngrășămintele cu gel oferite în magazinul nostru conțin setul complet de substanțe nutritive de care plantele în ghiveci au nevoie pentru a crește bine, sunt extrem de bine asimilabile și solubile în apă. Atunci când sunt aplicate în conformitate cu ghidul producătorului tipărit pe ambalaj, acestea asigură efecte vizuale minunate - plante sănătoase, frumoase în curs de dezvoltare, care fructifică în mod regulat și produc flori exuberante.

Îngrășămintele cu gel ar fi, de asemenea, utile la plantarea butașilor și răsadurilor: încercați Multiroots - un îngrășământ cu gel eficient care stimulează înrădăcinarea și accelerează creșterea sistemelor radiculare puternice și largi. Produsele disponibile în magazinul nostru online provin de la furnizorii noștri permanenți, testați (Agrecol, Sumin și mulți alții) și, prin urmare, pot fi de încredere. Investiți în cea mai înaltă calitate posibilă cumpărând în magazinul nostru. Adăugați prețuri competitive și numeroase oferte speciale și sezoniere, opțiuni de livrare accesibile și veți vedea că nu există o ofertă mai bună pe piață. Să mergem la cumpărături!