• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte gel

Ești un mândru posesor al unei serre de acasă, oricât de mică ar fi, poate amplasată pe pervazul ferestrei tale? Nu mai căuta, deoarece categoria noastră de Îngrășăminte Gel este special creată pentru tine. Oferim o gamă largă de produse extrem de eficiente și concentrate, care satisfac diverse nevoi.

În această categorie, vei descoperi opțiuni de top precum îngrășământul pentru citrice, îngrășământul cu acțiune rapidă pentru nerium (oleandru) și pentru măslin, care poate beneficia și alte plante mediterane. Oferim, de asemenea, cel mai bun îngrășământ pentru ferigi, îngrășământ profesional pentru datură, îngrășământ cu performanță prelungită pentru orhidee și o serie de alte produse pe bază de gel și aditivi.

Dar de ce ar trebui să iei în considerare aceste produse? Forma de gel a acestor îngrășăminte îmbunătățește eficiența lor, permițând aplicări mai frecvente și o formulă mai bogată în comparație cu îngrășămintele lichide standard cu aceeași capacitate de sticlă. Îngrășămintele noastre Gel sunt pline de toți nutrienții esențiali de care au nevoie plantele tale în ghiveci pentru o creștere robustă și se remarcă prin capacitatea lor excepțională de asimilare și solubilitate în apă. Urmatări instrucțiunile producătorului imprimate pe ambalaj va aduce rezultate minunate: plante sănătoase, cu dezvoltare frumoasă, care produc regulat fructe și înfloresc exuberant.

Îngrășămintele Gel sunt, de asemenea, neprețuite pentru plantarea butașilor și a răsadurilor. Încearcă îngrășământul nostru gel Multiroots; stimulează rădăcinile și accelerează dezvoltarea unor sisteme de rădăcini puternice și extinse. Ai încredere că produsele disponibile în magazinul nostru online provin de la furnizori de încredere și permanenți, precum Agrecol și Sumin. Atunci când cumperi de la noi, investești în cea mai înaltă calitate posibilă.

În plus, oferim prețuri competitive, o mulțime de oferte speciale și sezoniere și opțiuni de livrare accesibile. Când vine vorba de piață, pur și simplu nu există o ofertă mai bună. Deci, de ce să aștepți? Hai să începem cumpărăturile acum!