• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Gel gnojiva

Gelna gnojiva naš su prijedlog za vlasnike kućnih narandža, čak i onih najmanjih, smještenih ... na prozorskoj dasci. Učinkoviti, koncentrirani proizvodi ove kategorije dostupni su u mnogo različitih verzija. Pronaći ćete izvrsno citrusno gnojivo, brzo djelujući nerij (oleander) i gnojivo od maslina koje se mogu koristiti i za druge mediteranske biljke, najbolje dostupno gnojivo od paprati, profesionalno gnojivo datura, gnojivo orhideja produženih performansi i mnoge druge gel proizvode i aditive .

Zašto biste trebali odabrati ove proizvode? Oblik gela gnojiva čini koncentrat učinkovitijim, npr. Može se primjenjivati češće i ima bogatiju formulu (čak i s istim kapacitetom boce) od standardnog tekućeg gnojiva. Gel gnojiva koja se nude u našoj trgovini sadrže čitav niz hranjivih sastojaka koji su potrebni da biljke u saksiji dobro uspijevaju, izuzetno se dobro asimiliraju i tope u vodi. Kada se primjenjuju u skladu s vodičem proizvođača otisnutim na pakiranju, osiguravaju čudesne vizualne efekte - zdrave, lijepe biljke u razvoju koje redovito rađaju i daju bujne cvjetove.

Gelna gnojiva također bi dobro došla u sadnji reznica i sadnica: isprobajte Multiroots - učinkovito gelno gnojivo koje potiče ukorjenjivanje i ubrzava rast snažnih, širokih korijenskih sustava. Proizvodi dostupni u našoj internetskoj trgovini dolaze od naših stalnih, provjerenih dobavljača (Agrecol, Sumin i mnogi drugi) i stoga im se može vjerovati. Kupnjom u našoj trgovini ulažete u najvišu moguću kvalitetu. Dodajte konkurentne cijene i brojne posebne i sezonske ponude, pristupačne mogućnosti dostave i vidjet ćete da na tržištu nema bolje ponude. Idemo u kupovinu!