• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gel gnojiva

Jeste li ponosni vlasnik kućne oranžerije, bez obzira na to koliko je mala, možda smještena na vašoj prozorskoj dasci? Ne tražite dalje, jer je naša kategorija Gel Gnojiva stvorena upravo za vas. Nudimo širok raspon visoko učinkovitih i koncentriranih proizvoda koji zadovoljavaju različite potrebe.

Unutar ove kategorije, otkrit ćete vrhunske opcije poput gnojiva za agrume, brzodjelujućeg gnojiva za nerijum (oleandar) i maslinu, koje također mogu koristiti drugim mediteranskim biljkama. Također nudimo najbolje gnojivo za paprat, profesionalno gnojivo za daturu, produženo djelujuće gnojivo za orhideje i niz drugih proizvoda na bazi gela i dodataka.

Ali zašto biste trebali razmotriti ove proizvode? Gel oblik ovih gnojiva poboljšava njihovu učinkovitost, omogućujući češće primjene i bogatiju formulu u usporedbi s uobičajenim tekućim gnojivima istog kapaciteta boce. Naša Gel Gnojiva su puna svih esencijalnih hranjivih tvari koje vaše lončanice trebaju za snažan rast, i hvale se iznimnom asimilacijom i topljivošću u vodi. Pridržavanje uputa proizvođača navedenih na ambalaži donijet će čudesne rezultate: zdrave, lijepo rastuće biljke koje redovito donose plod i procvjetavaju u obilju.

Gel Gnojiva također se pokazuju neprocjenjivima za sadnju reznica i presadnica. Isprobajte naše Multiroots gel gnojivo; potiče razvoj korijena i ubrzava rast snažnih i prostranih korijenskih sustava. Budite sigurni da proizvodi dostupni u našoj internetskoj trgovini dolaze od pouzdanih i stalnih dobavljača poput Agrecol i Sumin. Kada kupujete kod nas, ulažete u najvišu moguću kvalitetu.

Osim toga, nudimo konkurentne cijene, mnoge posebne i sezonske ponude te pristupačne opcije dostave. Kad je riječ o tržištu, jednostavno nema bolje ponude. Dakle, zašto čekati? Hajdemo odmah početi kupovati!