• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Geelilannoitteet

Oletko ylpeä kotikasvihuoneesi omistaja, oli se sitten kuinka pieni tahansa, ehkä ikkunalaudallasi? Etsi tarpeettomasti, sillä Gel-lannoitteemme kategoria on tehty juuri sinulle. Tarjoamme laajan valikoiman erittäin tehokkaita ja tiivistettyjä tuotteita, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin.

Tässä luokassa löydät huippuluokan vaihtoehtoja, kuten sitruunalannoitteen, nopeasti vaikuttavan neriumin (oleander) ja oliivilannoitteen, jotka voivat hyödyttää myös muita Välimeren kasveja. Tarjoamme myös parasta saniais- ja amaryllislannoitetta, ammattikäyttöön tarkoitettua daturalannoitetta, pitkävaikutteista orkidealannoitetta sekä joukon muita geelipohjaisia tuotteita ja lisäaineita.

Miksi sinun pitäisi harkita näitä tuotteita? Geelimäinen muoto parantaa näiden lannoitteiden tehokkuutta, mahdollistaen niiden käytön useammin ja rikkaamman kaavan saman pullon tilavuudesta verrattuna tavallisiin nestemäisiin lannoitteisiin. Gel-lannoitteemme ovat täynnä kaikkia olennaisia ravinteita, joita ruukkukasvit tarvitsevat vahvaan kasvuun, ja ne ovat poikkeuksellisen hyvin imeytyviä ja vesiliukoisia. Valmistajan ohjeiden noudattaminen, jotka ovat tulostettu pakkaukseen, tuottaa upeita tuloksia: terveitä, kauniisti kasvavia kasveja, jotka tuottavat säännöllisesti hedelmiä ja kukkivat upeasti.

Geelilannoitteet ovat myös korvaamattomia pistokkaiden ja taimien istuttamisessa. Kokeile Multiroots-geelilannoitettamme; se stimuloi juurten kehittymistä ja nopeuttaa vahvojen, laajojen juurijärjestelmien kasvua. Voit olla varma, että verkkokauppamme saatavilla olevat tuotteet ovat peräisin luotettavilta, vakituisilta toimittajilta, kuten Agrecol ja Sumin. Kun ostat meiltä, sijoitat korkeimpaan mahdolliseen laatuun.

Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja, lukuisia erikois- ja kausitarjouksia sekä edullisia toimitusvaihtoehtoja. Markkinoilla ei yksinkertaisesti ole parempaa tarjousta. Joten miksi odottaa? Aloitetaan ostosten tekeminen nyt!