• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Geelilannoitteet

Geelilannoitteet ovat ehdotuksemme koti-appelsiinien omistajille, jopa pienimmille, jotka sijaitsevat ... ikkunalaudalla. Tämän luokan tehokkaita, tiivistettyjä tuotteita on saatavana useina eri versioina. Löydät erinomaisen sitrushedelmälannoitteen, nopeasti vaikuttavan nerium (oleander) ja oliivilannoitteen, jota voidaan käyttää myös muissa Välimeren kasveissa, paras saatavilla oleva saniainen lannoite, ammattimainen datura-lannoite, pitkäkestoinen orkidea-lannoite ja monet muut geelituotteet ja lisäaineet .

Miksi sinun pitäisi valita nämä tuotteet? Lannoitteen geelimuoto tekee tiivisteestä tehokkaamman, esim. Voidaan levittää useammin, ja sen koostumus on rikkaampi (jopa samalla pullokapasiteetilla) kuin tavallisella nestemäisellä lannoitteella. Myymälässämme tarjotut geelilannoitteet sisältävät kaikki ravintoaineet, joiden ruukkukasvien on kasvettava hyvin, ne ovat poikkeuksellisen hyvin omaksuvia ja vesiliukoisia. Kun niitä käytetään pakkaukseen painetun valmistajan oppaan mukaisesti, ne takaavat upeat visuaaliset vaikutukset - terveelliset, kauniit kehittyvät kasvit, jotka tuottavat säännöllisesti hedelmiä ja tuottavat ylenmääräisiä kukintoja.

Geelilannoitteet hyödyttäisivät myös pistokkaita ja taimia: kokeile Multirootsia - tehokasta geelilannoitetta, joka stimuloi juurtumista ja nopeuttaa vahvojen, leveiden juurijärjestelmien kasvua. Verkkokaupassamme olevat tuotteet tulevat pysyviltä, testatuilta toimittajiltamme (Agrecol, Sumin ja monet muut), ja siksi niihin voidaan luottaa. Sijoitat korkeimpaan mahdolliseen laatuun ostoksilla myymälässämme. Lisää kilpailukykyiset hinnat ja lukuisat erikoistarjoukset ja kausitarjoukset, edulliset toimitusvaihtoehdot ja huomaat, että markkinoilla ei ole parempaa tarjousta. Mennään ostoksille!