• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Gél műtrágyák

A zselés műtrágyák a házi narancssárgák tulajdonosainak a javaslatunk, még azoknak a legkisebbeknek is, amelyek ... ablakpárkányon találhatók. E kategória hatékony, koncentrált termékei sokféle változatban kaphatók. Megtalálja a kiváló citrus műtrágyát, a gyorsan ható nerium (oleander) és olíva műtrágyát, amely más mediterrán növények számára is használható, a rendelkezésre álló legjobb páfrány műtrágyát, professzionális datura műtrágyát, a kiterjesztett teljesítményű orchidea műtrágyát és sok más gélterméket és adalékot .

Miért válassza ezeket a termékeket? A műtrágya gél formája hatékonyabbá teszi a koncentrátumot, pl. Gyakrabban alkalmazható, és gazdagabb formulával rendelkezik (még azonos palackkapacitással is), mint a szokásos folyékony műtrágya. Az üzletünkben kínált gél műtrágyák tartalmazzák a tápanyagok teljes készletét, amelyekre a cserepes növényeknek jól kell növekedniük, kivételesen jól asszimilálhatók és vízben oldódnak. A csomagolásra nyomtatott gyártói útmutató szerint alkalmazva csodálatos vizuális effekteket biztosítanak - egészséges, gyönyörű fejlődő növények, amelyek rendszeresen teremnek gyümölcsöt és dús virágzást eredményeznek.

A gél műtrágyák jól jönnének a dugványok és palánták ültetésénél is: próbálja ki a Multiroots - egy hatékony gél műtrágyát, amely serkenti a gyökeresedést és felgyorsítja az erős, széles gyökérzet növekedését. Az online áruházunkban kapható termékek állandó, tesztelt beszállítóinktól származnak (Agrecol, Sumin és még sokan mások), ezért megbízhatóak. A lehető legmagasabb minőségbe fektet be, ha üzletünkben vásárol. Adja hozzá a versenyképes árakat, valamint számos különleges és szezonális ajánlatot, megfizethető szállítási lehetőségeket, és láthatja, hogy nincs jobb ajánlat a piacon. Menjünk vásárolni!