• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Gél Műtrágyák

Büszke tulajdonosa vagy egy otthoni üvegháznak, bármilyen kicsi is az, talán az ablakpárkányodon helyezkedik el? Ne keressen tovább, mert Gel Műtrágyáink kategóriája kifejezetten Önnek készült. Számos hatékony és koncentrált terméket kínálunk, amelyek különféle igényeket kielégítenek.

Ebben a kategóriában olyan kiváló lehetőségeket talál, mint a citrus műtrágya, a gyors hatású nerium (oleander) és olíva műtrágya, amely más mediterrán növényekre is használható. Emellett kínáljuk a legfinomabb páfrány műtrágyát, a szakmai datura műtrágyát, a hosszan tartó orchidea műtrágyát és egyéb gél alapú termékeket és adalékokat.

De miért érdemes ezeket a termékeket választani? A gél forma javítja a műtrágyák hatékonyságát, lehetővé téve gyakoribb alkalmazásokat és gazdagabb formulát ugyanannyi üvegkapacitással rendelkező folyékony műtrágyákhoz képest. A mi Gel Műtrágyáink minden esszenciális tápanyaggal rendelkeznek, amire cserépben nevelt növényei számára szükség van a robust növekedéshez, és kiválóan felszívódóak és vízoldékonyak. A csomagoláson található gyártói utasítások betartásával fantasztikus eredményeket érhet el: egészséges, gyönyörűen fejlődő növényeket, amelyek rendszeresen teremnek gyümölcsöt és virágokat hoznak.

A Gel Műtrágyák hasznosak lehetnek dugványok és palánták ültetéséhez is. Próbálja ki Multiroots gél műtrágyánkat; serkenti a gyökérfejlődést és felgyorsítja erős, terjedelmes gyökérrendszer kialakulását. Biztos lehet benne, hogy online áruházunkban kapható termékek megbízható, állandó beszállítóktól származnak, mint például az Agrecol és a Sumin. Amikor nálunk vásárol, a lehető legmagasabb minőségbe fektet be.

Ezenkívül versenyképes árakat, számos speciális és szezonális ajánlatot, valamint megfizethető szállítási lehetőségeket kínálunk. Amikor a piacon járunk, egyszerűen nincs jobb ajánlat. Tehát miért várjon? Kezdjünk el most vásárolni!