Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Гел ђубрива

Гел-ђубрива су наш предлог за власнике кућних наранџа, чак и оних најмањих, смештених ... на прозорској дасци. Ефикасни, концентровани производи ове категорије доступни су у много различитих верзија. Наћи ћете изврсно цитрусно ђубриво, брзо делујући неријум (олеандер) и маслиново ђубриво који се могу користити и за друге медитеранске биљке, најбоље доступно ђубриво од папрати, професионално ђубриво датура, ђубриво орхидеја продужених перформанси и многе друге гел производе и адитиве .

Зашто бисте одабрали ове производе? Облик гела ђубрива чини концентрат ефикаснијим, нпр. Може се чешће примењивати и има богатију формулу (чак и са истим капацитетом боце) од стандардног течног ђубрива. Гел ђубрива која се нуде у нашој продавници садрже читав сет хранљивих састојака који су потребни за добро раст биљака у саксији, изузетно су добро асимилабилна и растворљива у води. Када се примене у складу са упутством произвођача одштампаном на паковању, обезбеђују чудесне визуелне ефекте - здраве, лепе биљке у развоју које редовно рађају и дају бујне цветове.

Гел-ђубрива би такође добро дошла у садњи резница и садница: испробајте Мултироотс - ефикасно ђубриво у гелу које стимулише укорењеност и убрзава раст снажних, широких коренових система. Производи доступни у нашој интернет продавници долазе од наших сталних, тестираних добављача (Агрецол, Сумин и многи други) и зато им се може веровати. Купујете у нашој продавници у највиши могући квалитет. Додајте конкурентне цене и бројне посебне и сезонске понуде, приступачне могућности испоруке и видећете да на тржишту не постоји боља понуда. Идемо у куповину!

Nema proizvoda u ovom odeljku