• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Гел торове

Вие сте горд собственик на домашна оранжерия, независимо колко малка, може би поставена на вашата прозоречка дъска? Не търсете повече, защото нашата категория Гелови Торове е направена специално за вас. Предлагаме широка гама високоефективни и концентрирани продукти, които отговарят на различни нужди.

В тази категория ще откриете висококачествени възможности като тор за цитруси, бързодействащ тор за нериум (олеандър) и маслина, които могат да бъдат полезни и за други средиземноморски растения. Предлагаме също най-добрия тор за папрат, професионален тор за датура, удължено действащ тор за орхидеи и редица други гелови продукти и добавки.

Но защо трябва да разглеждате тези продукти? Геловата форма на тези торове повишава тяхната ефективност, позволявайки по-чести нанасяния и по-богата формула в сравнение с обичайните течни торове със същата капацитет на бутилката. Нашите Гелови Торове са пълни с всички основни хранителни вещества, от които се нуждаят вашите растения в саксии за здрав растеж и разполагат с изключителна асимилация и разтворимост във вода. Следването на инструкциите на производителя, изписани на опаковката, ще доведе до чудесни резултати: здрави, красиво растящи растения, които редовно дават плод и цъфтят обилно.

Геловите Торове се използват също и при поставяне на разсад и коренови растения. Изпробвайте нашия гелов тор Multiroots; той стимулира развитието на корените и ускорява растежа на силни и разрастващи се коренови системи. Можете да бъдете уверени, че продуктите, предлагани в нашия онлайн магазин, произхождат от надеждни и постоянни доставчици като Agrecol и Sumin. Когато пазарувате при нас, вие инвестирате в най-високото качество.

Освен това предлагаме конкурентни цени, множество специални и сезонни предложения и достъпни варианти за доставка. Когато става въпрос за пазара, просто няма по-добро предложение. Защо чакате? Нека започнем пазаруването сега!