• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Гел торове

Гел торовете са нашето предложение за собствениците на домашни оранжерии, дори тези най-малките, разположени ... на перваза на прозореца. Ефективните, концентрирани продукти от тази категория се предлагат в много различни версии. Ще откриете отличния цитрусов тор, бързодействащия нерий (олеандър) и тор от маслини, които могат да се използват и за други средиземноморски растения, най-добрият наличен тор от папрат, професионален тор от датура, тор за орхидеи с удължено действие и много други гел продукти и добавки .

Защо трябва да изберете тези продукти? Формата на гела на тора прави концентрата по-ефективен, например може да се прилага по-често и има по-богата формула (дори със същия капацитет на бутилката) от стандартния течен тор. Геловите торове, предлагани в нашия магазин, съдържат пълния набор от хранителни вещества, от които саксийните растения се нуждаят, за да растат добре, изключително добре се усвояват и разтварят във вода. Когато се прилагат съгласно ръководството на производителя, отпечатано на опаковката, те осигуряват прекрасни визуални ефекти - здрави, красиви развиващи се растения, които редовно дават плодове и дават буен цъфтеж.

Гел торовете също биха били полезни при засаждането на резници и разсад: изпробвайте Multiroots - ефективен гел тор, който стимулира вкореняването и ускорява растежа на силни, широки коренови системи. Продуктите, които се предлагат в нашия онлайн магазин, идват от нашите постоянни, тествани доставчици (Agrecol, Sumin и много други) и поради това могат да се доверят. Инвестирате във възможно най-високо качество, като пазарувате в нашия магазин. Добавете конкурентни цени и многобройни специални и сезонни оферти, достъпни възможности за доставка и ще видите, че няма по-добро предложение на пазара. Хайде да пазаруваме!