Baja gel

Baja gel adalah cadangan kami untuk pemilik jeruk rumah, bahkan yang terkecil, yang terletak ... di ambang tingkap. Produk pekat yang cekap dari kategori ini terdapat dalam pelbagai versi. Anda akan menemui baja sitrus yang sangat baik, nerium (oleander) yang cepat bertindak dan baja zaitun yang juga boleh digunakan untuk tanaman Mediterranean yang lain, baja pakis terbaik yang tersedia, baja datura profesional, baja orkid dengan prestasi lanjutan dan banyak produk gel dan bahan tambahan lain .

Mengapa anda mesti memilih produk ini? Bentuk gel baja menjadikan pekat lebih efisien, misalnya dapat digunakan lebih kerap, dan mempunyai formula yang lebih kaya (walaupun dengan kapasiti botol yang sama) daripada baja cecair biasa. Baja gel yang ditawarkan di kedai kami mengandungi set nutrien lengkap yang perlu ditanam oleh tanaman periuk, sangat mudah diasimilasi dan larut dalam air. Apabila digunakan mengikut panduan pengeluar yang dicetak pada bungkusan, mereka memastikan kesan visual yang luar biasa - tumbuh-tumbuhan yang sihat dan cantik yang selalu berbuah dan menghasilkan bunga yang menggembirakan.

Baja gel juga sangat berguna untuk menanam keratan dan anak benih: mencuba Multiroots - baja gel yang cekap yang merangsang perakaran dan mempercepat pertumbuhan sistem akar yang kuat dan luas. Produk yang terdapat di kedai dalam talian kami berasal dari pembekal tetap kami yang telah diuji (Agrecol, Sumin dan banyak lagi) dan oleh itu boleh dipercayai. Anda melabur dengan kualiti tertinggi dengan membeli-belah di kedai kami. Tambahkan harga yang kompetitif dan banyak tawaran istimewa dan bermusim, pilihan penghantaran yang berpatutan dan anda akan melihat, bahawa tidak ada tawaran yang lebih baik di pasaran. Mari pergi membeli belah!

There are no products in this section