Gelgjødsel

Gelgjødsel er vårt forslag for eiere av hjemmet orangeries, selv de minste, som ligger ... på en vinduskarm. Effektive, konsentrerte produkter i denne kategorien er tilgjengelige i mange forskjellige versjoner. Du finner den utmerkede sitrusgjødsel, det rasktvirkende nerium (oleander) og olivengjødsel som også kan brukes til andre middelhavsplanter, den beste tilgjengelige bregngjødsel, profesjonell datura-gjødsel, utvidet orkide gjødsel og mange andre gelprodukter og tilsetningsstoffer. .

Hvorfor bør du velge disse produktene? Gelform av gjødsel gjør konsentratet mer effektivt, kan for eksempel påføres oftere, og har en rikere formel (selv med samme flaskekapasitet) enn vanlig flytende gjødsel. Gelgjødsel som tilbys i butikken vår inneholder hele settet med næringsstoffer som potteplanter trenger for å vokse godt, er svært godt assimilerbare og vannløselige. Når de påføres i henhold til produsentens guide som er trykt på pakken, sikrer de fantastiske visuelle effekter - sunne, vakre utviklingsplanter som regelmessig bærer frukt og produserer frodige blomster.

Gelgjødsel vil også være nyttig i å plante stiklinger og frøplanter: prøv Multiroots - en effektiv gelgjødsel som stimulerer forankring og øker veksten av sterke, brede rotsystemer. Produktene som er tilgjengelige i vår nettbutikk kommer fra våre faste, testede leverandører (Agrecol, Sumin og mange andre) og kan derfor stole på. Du investerer i høyest mulig kvalitet ved å handle i butikken vår. Legg til konkurransedyktige priser og mange spesielle og sesongbaserte tilbud, rimelige leveringsalternativer, og du vil se at det ikke er noe bedre tilbud på markedet. La oss gå å handle!