• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Sfoară de cânepă

Ghimpele de cânepă sunt apreciate ca cabluri de fibre naturale durabile. Dacă aveți nevoie de un material foarte rezistent, rezistent la forfecare și rezistent la rupere, dar doriți să evitați produsele sintetice, o cârpă de cânepă se va dovedi cu siguranță cea mai bună investiție. Veți obține la un preț foarte accesibil în magazinul nostru de grădină!

Firul original - firul de cânepă acoperit cu gudron - a fost un accesoriu de bază al meșterilor timp de secole. Fibra extrem de durabilă oferă un ajutor de neprețuit acasă și în grădină, oricând trebuie să fixați obiectele în siguranță. Găinele de cânepă disponibile în magazinul nostru sunt perfecte pentru a lega plantele, atât cu tulpini lignificate cât și verzi. Printre altele, oferim 200 m de sârmă de cânepă pe rolă, netezită, groasă și puternică. Este posibil să construiți un suport de susținere pentru plantele târâtoare - o astfel de construcție nu va fi numai robustă, dar și estetică, datorită aspectului natural al produsului nostru. Firul pe care îl oferim în magazinul nostru poate fi folosit și pentru a lega roșiile, ardeii sau castraveții sub copertine. Cablurile și firele de cânepă sunt durabile și pot fi, de asemenea, utilizate în asamblarea și repararea diferitelor lucruri, cum ar fi tunelurile din folie. Dacă săpați un stil de viață ecologic și de înaltă calitate, alegeți produsele din această secțiune. Mergeți pentru produse puternice, practice, biodegradabile și ecologice.

Veți cumpăra sfoară de cânepă și cabluri fără aditivi la prețuri foarte accesibile în magazinul nostru din grădină. Verificați condițiile de livrare gratuită și economisiți și mai mult. Vă invităm în magazinul nostru!