• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Konoplja vrpce

Konoplji vrpce visoko su cijenjeni kao trajni kabel od prirodnih vlakana. Ako vam je potreban vrlo otporan materijal, otporan na smicanje i habanje, ali želite izbjeći sintetičke proizvode, kanap od konoplje definitivno će se pokazati najboljom investicijom. Dobit ćete po vrlo povoljnoj cijeni u našoj vrtnoj trgovini!

Izvorni konopac - konopljina konac prekrivena katranom - stoljećima je bio osnovni pribor obrtnika. Izuzetno izdržljiva vlakna nude neprocjenjivu pomoć kod kuće i u vrtu, bilo kada trebate sigurno učvrstiti predmete. Konoplji vrpci dostupni u našoj trgovini savršeni su za vezanje biljaka, kako s lignificiranim tako i zelenim stabljikama. Između ostalog nudimo na kolutu 200 m konopljine vrpce, neobojenu, gustu i jaku. Za njega možete izgraditi potporni stalak za puzave biljke - takva konstrukcija neće biti samo čvrsta, već i estetska zahvaljujući prirodnom izgledu našeg proizvoda. Konac koji nudimo u našoj trgovini također se može koristiti za vezanje rajčice, paprike ili krastavaca ispod pokrivača. Konopljine vrpce i vrpce su izdržljivi i mogu se koristiti za sastavljanje i popravljanje različitih stvari, poput folijskih tunela. Ako kopate visokokvalitetni i ekološki način života, odaberite proizvode iz ovog odjeljka. Potražite snažne, praktične, biorazgradive i ekološke proizvode.

Kupit ćete konopce i vrpce bez aditiva po vrlo povoljnim cijenama u našoj vrtnoj trgovini. Provjerite uvjete besplatne dostave i uštedite još više. Pozivamo vas u našu trgovinu!