• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Konoplja vrpce

Konopljine užad su vrlo cijenjene zbog svoje trajnosti kao prirodne vlaknene užadi. Ako vam je potreban vrlo otporan materijal, otporan na rezanje i kidanje te biste se htjeli izbjeći sintetičke proizvode, konopljina užad će se sigurno pokazati kao odlična investicija. To ćete naći po vrlo povoljnoj cijeni u našoj vrtlarskoj trgovini!

Originalna užad – konopljino vlakno obloženo katranom – već je stoljećima osnovni pribor za obrtnike. Ta iznimno izdržljiva vlakna pružaju neprocjenjivu pomoć kod kuće i u vrtu kada god trebate sigurno pričvrstiti predmete. Konopljine užadi koje su dostupne u našoj trgovini su savršene za vezivanje biljaka, pogodne i za drvenaste i za zelene stabljike. Među našom ponudom imamo role konopljine užadi duge 200 metara koje su neobojene, debele i jake. S njom možete izgraditi potpornu strukturu za penjačice – takva konstrukcija će biti ne samo čvrsta već i estetska, zahvaljujući prirodnom izgledu našeg proizvoda. Užad koju nudimo može se koristiti i za vezivanje rajčica, paprika ili krastavaca ispod pokrivača. Konopljine užadi i konci su robustni i mogu se koristiti i za sastavljanje i popravak različitih predmeta, kao što su folijski tuneli. Ako cijenite visoku kvalitetu i ekološki način života, odaberite proizvode iz ove kategorije. Odaberite snažne, praktične, biorazgradive i ekološke konopljine užadi.

U našoj vrtlarskoj trgovini možete po vrlo povoljnim cijenama kupiti konopljine užadi i konope bez dodataka. Provjerite uvjete za besplatnu dostavu i uštedite još više. Pozivamo vas da kupujete kod nas!