• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kender zsinórok

A kenderzsinórok magasra értékelődnek tartósságuk miatt, mint természetes rost kötelek. Ha nagyon ellenálló, szakadás- és tépésbiztos anyagra van szükséged, és szeretnél a szintetikus termékektől elkerülni, a kenderzsinór biztosan kiváló befektetésnek bizonyul. Nagyon megfizethető áron találod meg kertészeti áruházunkban!

Az eredeti zsinór – egy kátránnyal bevont kenderfonal – évszázadok óta alapvető kiegészítője a kézműveseknek. Ez a rendkívül tartós rost felbecsülhetetlen segítséget nyújt otthon és a kertben, amikor biztonságosan kell tárgyakat rögzíteni. Áruházunkban kapható kenderzsinórok tökéletesek növények kötözéséhez, megfelelnek mind a fás, mind a zöld szárakhoz. Kínálatunkban többek között megtalálható a 200 méteres, festetlen, vastag és erős kenderzsinór tekercs. Ebből támasztó szerkezetet építhetsz a mászó növények számára – ilyen konstrukció nemcsak stabil, hanem esztétikus is lesz, köszönhetően termékünk természetes megjelenésének. Az általunk kínált zsinórt paradicsomok, paprikák vagy uborkák fedés alatti rögzítésére is használhatják. A kenderkötél és zsinórok tartósak és más dolgok összeszerelésére és javítására is felhasználhatók, mint például fóliatunnel. Ha értékeli a magas minőséget és az öko-barát életmódot, válassza ezt a kategóriát. Válasszon erős, praktikus, biológiailag lebomló és környezetbarát kenderzsinórokat.

Kertészeti áruházunkban adalékmentes kenderzsinórokat és köteleket vásárolhat nagyon kedvező áron. Nézze meg az ingyenes szállítás feltételeit és spóroljon még többet. Várjuk üzletünkben!