• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Kender zsinórok

A kender zsinegeket tartós természetes szálas huzalnak tekintik. Ha nagyon ellenálló, nyíró- és szakadásálló anyagokra van szüksége, de szeretne elkerülni a szintetikus termékeket, akkor a kender zsinegje minden bizonnyal a legjobb befektetés. Nagyon kedvező áron kaphat kerti áruházunkban!

Az eredeti zsineg - kátrányszál kátránnal bevonva - évszázadok óta a kézművesek alapvető kiegészítője. A rendkívül tartós szál felbecsülhetetlen segítséget nyújt otthon és a kertben, bármikor, amikor tárgyakat biztonságosan rögzít. A boltban elérhető kenderzsinegek kiválóan alkalmasak növények kötéséhez, élesített és zöld szárral egyaránt. Többek között 200 méteres kender zsineget kínálunk tekercsen, áttört, vastag és erős. Vezetőállványt építhet a kúszó növényekhez - az ilyen konstrukció nemcsak szilárd, hanem esztétikai is, termékaink természetes megjelenésének köszönhetően. Az üzletünkben kínált szál felhasználható paradicsom, paprika vagy uborka kötéséhez borítók alá. A kenderzsinegek és zsinegek tartósak, és felhasználhatók különféle dolgok, például fóliaalagutak összeszerelésére és rögzítésére. Ha kiváló minőségű és környezetbarát életmódot keres, válasszon termékeket ebből a szakaszból. Keressen erős, praktikus, biológiailag lebontható és környezetbarát termékeket.

Adalék nélküli kender zsinegeket és zsinórokat nagyon kedvező áron vásárol kerti üzletünkben. Nézze meg az ingyenes szállítási feltételeket, és takarítson meg még többet. Meghívjuk Önt üzletünkbe!