Конопљи врвице

Конопљи врпце високо су цијењени као издржљиви каблови од природних влакана. Ако вам је потребан високо отпоран, нерезан и отпоран материјал, али желите да избегнете синтетичке производе, канап од конопље ће се сигурно показати најбољом инвестицијом. Добићете по врло повољној цени у нашој баштенској радњи!

Оригинална врпца - конопљина нит прекривена катраном - била је основни прибор занатлија вековима. Изузетно издржљива влакна нуде непроцењиву помоћ код куће и у башти, у било које време када је потребно да чврсто причврстите предмете. Конопљи врпци доступни у нашој трговини савршени су за везање биљака, како са лигнифицираним тако и зеленим стабљикама. Између осталог нудимо на колуту 200 м каначића од конопље, необојен, густ и јак. За њега можете да направите потпорни носач за пузаве биљке - таква конструкција неће бити само чврста, већ и естетска, захваљујући природном изгледу нашег производа. Конац који нудимо у нашој радњи такође се може користити за везање парадајза, паприке или краставаца испод покривача. Конопљиви каблови и врпце су издржљиви и могу се користити и за састављање и причвршћивање различитих ствари, попут фолијских тунела. Ако копате висококвалитетни и еколошки начин живота, одаберите производе из овог одељка. Потражите снажне, практичне, биоразградиве и еколошке производе.

Купит ћете конопце и врпце без додатака по врло повољним цијенама у нашој вртној трговини. Погледајте бесплатне услове испоруке и уштедите још више. Позивамо вас у нашу продавницу!