• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Konopljine vrvice

Konopljine vrvice veljajo za trpežne vrvice iz naravnih vlaken. Če potrebujete zelo odporen material, odporen proti strigi in trganju, vendar bi se radi izognili sintetičnim izdelkom, se bo konopljina vrvica zagotovo izkazala za najboljšo naložbo. Dobili boste po zelo ugodni ceni v naši vrtni trgovini!

Prvotna vrvica - konopljina nit, prevlečena s katranom - je bila stoletja osnovni dodatek obrtnikov. Izjemno trpežna vlakna nudijo neprecenljivo pomoč doma in na vrtu, kadarkoli morate varno pritrditi predmete. Konopljine vrvice, ki so na voljo v naši trgovini, so kot nalašč za vezanje rastlin, tako z lignified kot zelenimi stebli. Med drugim ponujamo na roli 200 m konopljine vrvice, nepobarvane, debele in močne. Z njim lahko zgradite podporno stojalo za plazeče rastline - takšna konstrukcija ne bo samo trdna, ampak tudi estetska, zahvaljujoč naravnemu videzu našega izdelka. Nit, ki jo ponujamo v naši trgovini, se lahko uporablja tudi za vezanje paradižnika, paprike ali kumar pod pokrovi. Konopljine vrvice in vrvice so trpežne in jih je mogoče uporabiti tudi pri sestavljanju in pritrditvi različnih stvari, kot so folijski tuneli. Če kopate visokokakovosten in okolju prijazen življenjski slog, izberite izdelke iz tega razdelka. Pojdite po močnih, praktičnih, biološko razgradljivih in okolju prijaznih izdelkih.

V naši vrtni trgovini boste kupili konoplje in vrvice brez dodatkov po zelo ugodnih cenah. Preverite pogoje brezplačne dostave in prihranite še več. Vabimo vas v našo trgovino!