• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Hamppulangat

amppunaruja arvostetaan niiden kestävyydestä luonnollisina kuituköysinä. Jos tarvitset erittäin kestävää, leikkauskestävää ja repeämätöntä materiaalia ja haluat välttää synteettisiä tuotteita, hamppunaru osoittautuu varmasti erinomaiseksi sijoitukseksi. Löydät sen erittäin edulliseen hintaan puutarhakaupastamme!

Alkuperäinen narut – tervalla päällystetty hamppulanka – on ollut perustarvike käsityöläisille vuosisatojen ajan. Tämä erittäin kestävä kuitu tarjoaa korvaamatonta apua kotona ja puutarhassa, aina kun tarvitset kiinnittää esineitä turvallisesti. Kaupassamme saatavilla olevat hamppunaru sopivat erinomaisesti kasvien sitomiseen, sekä puumaisille että vihreille varsille. Tarjontaamme kuuluu muun muassa 200 metrin rullia värjäämätöntä, paksua ja vahvaa hamppunaru. Voit rakentaa niillä tuen köynnöskasveille – tällainen rakenne on paitsi tukeva myös esteettinen tuotemme luonnollisen ulkonäön ansiosta. Tarjoamamme naru sopii myös tomaattien, paprikoiden tai kurkkujen sitomiseen suojien alle. Hamppunarut ja -köydet ovat lujia ja niitä voidaan myös käyttää erilaisten esineiden, kuten muovitunnelien, kokoamiseen ja korjaamiseen. Jos arvostat korkeaa laatua ja ympäristöystävällistä elämäntapaa, valitse tuotteita tästä luokasta. Valitse vahvoja, käytännöllisiä, biohajoavia ja ympäristöystävällisiä hamppunaruja.

Puutarhaliikkeestämme voit ostaa lisäaineettomia hamppunarua ja -köysiä erittäin edullisin hinnoin. Tarkista ilmaisen toimituksen ehdot ja säästä vielä enemmän. Kutsumme sinut ostoksille!