• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Henneptouw

Hennepkoorden worden zeer gewaardeerd om hun duurzaamheid als natuurlijke vezeltouwen. Als je een zeer resistent, schuurbestendig en scheurbestendig materiaal nodig hebt en synthetische producten wilt vermijden, zal hennepkoord zeker een uitstekende investering blijken te zijn. Je vindt het tegen een zeer betaalbare prijs in onze tuinwinkel!

Het originele touw – een met teer gecoate hennepdraad – is al eeuwenlang een basisaccessoire voor ambachtslieden. Deze uiterst duurzame vezel biedt onschatbare hulp thuis en in de tuin wanneer je objecten veilig moet vastbinden. De hennepkoorden die in onze winkel beschikbaar zijn, zijn perfect voor het vastbinden van planten, geschikt voor zowel verhoute als groene stelen. Onder ons aanbod hebben we rollen van 200 m hennepkoord die ongekleurd, dik en sterk zijn. Je kunt hiermee een ondersteuningsstructuur bouwen voor klimplanten – zo'n constructie zal niet alleen stevig, maar ook esthetisch zijn, dankzij de natuurlijke uitstraling van ons product. Het koord dat we aanbieden kan ook gebruikt worden voor het vastzetten van tomaten, paprika's of komkommers onder bedekkingen. Hennepkoorden en -touwen zijn stevig en kunnen ook gebruikt worden voor het monteren en repareren van verschillende items, zoals folietunnels. Als je hoge kwaliteit en een milieuvriendelijke levensstijl waardeert, kies dan producten uit deze categorie. Kies voor sterke, praktische, biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke hennepkoorden.

In onze tuinwinkel kun je additiefvrije hennepkoorden en -touwen kopen tegen zeer betaalbare prijzen. Bekijk de voorwaarden voor gratis levering en bespaar nog meer. We nodigen je uit om bij ons te winkelen!