Hemp twines

Kembar biri-biri sangat dianggap sebagai tali gentian semula jadi yang tahan lama. Jika anda memerlukan bahan tahan ricih, tahan ricih dan air mata, tetapi ingin mengelakkan produk sintetik, benang rami pasti akan menjadi pelaburan terbaik. Anda akan mendapat harga yang sangat berpatutan di kedai taman kami!

Benang asli - benang rami yang dilapisi dengan tar - telah menjadi aksesori asas tukang selama berabad-abad. Serat yang sangat tahan lama menawarkan bantuan yang tidak ternilai di rumah dan di taman, bila-bila masa anda perlu mengikat objek dengan selamat. Kembar biji-bijian yang terdapat di kedai kami adalah sempurna untuk mengikat tumbuh-tumbuhan, kedua-duanya dengan batang lignified dan hijau. Antara lain, kami menawarkan 200 m rami rami pada roll, tidak kuat, tebal dan kuat. Anda boleh membina rak sokongan untuk tumbuh-tumbuhan yang menjalar dengannya - pembinaan itu bukan sahaja menjadi kukuh, tetapi juga estetik, terima kasih kepada rupa semula jadi produk kami. Benang yang kami tawarkan di kedai kami juga boleh digunakan untuk mengikat tomato, lada atau timun di bawah selimut. Kord dan twine bersalut tahan lama dan juga boleh digunakan dalam memasang dan membetulkan perkara yang berbeza, seperti terowong foil. Jika anda menggali gaya hidup yang berkualiti tinggi dan mesra alam, pilih produk dari bahagian ini. Pergi untuk produk yang kuat, praktikal, biodegradable dan mesra alam.

Anda akan membeli kelopak hemp bebas aditif dan tali pada harga yang sangat berpatutan di kedai taman kami. Semak syarat penghantaran percuma dan simpan lebih banyak lagi. Kami menjemput anda ke kedai kami!