• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Hampasnöre

Hampgarn är mycket betraktade som hållbara naturfiberkablar. Om du behöver mycket motståndskraftigt, skjuvtåligt och tårtåligt material, men vill undvika syntetiska produkter, kommer en hampgarn definitivt att vara den bästa investeringen. Du kommer att få till ett mycket överkomligt pris i vår trädgårdsbutik!

Den ursprungliga garn - hamptråden belagd med tjära - hade varit ett grundläggande tillbehör för hantverkare i århundraden. Den extremt slitstarka fibern erbjuder ovärderlig hjälp hemma och i trädgården, när som helst du behöver för att fästa föremål säkert. Hampgarn som finns i vår butik är perfekta för att binda växter, både med lignifierade och gröna stjälkar. Bland annat erbjuder vi 200 m hampgarn på rullen, ojämn, tjock och stark. Du kan bygga ett stödställ för de krypande anläggningarna med det - en sådan konstruktion kommer inte bara att vara robust, utan också estetisk tack vare vår produkts naturliga utseende. Tråden som vi erbjuder i vår butik kan också användas för att knyta tomater, paprika eller gurkor under täcken. Hampsträngar och garn är hållbara och kan också användas för att montera och fixa olika saker, t.ex. folietunnlar. Om du gräver högkvalitativ och miljövänlig livsstil väljer du produkter från det här avsnittet. Gå för starka, praktiska, biologiskt nedbrytbara och miljövänliga produkter.

Du kommer att köpa tillsatsfria hampgarn och snören till mycket överkomliga priser i vår trädgårdsbutik. Kolla in de gratis leveransvillkoren och spara ännu mer. Vi inbjuder dig till vår butik!

-10%
30.95 kr 34.39 kr
Kampanjen slutar
Naturlig hampgarn - 250 g / 120 m - -10%
65.97 kr 73.32 kr
Kampanjen slutar
Naturlig hampgarn - 500 g / 250 m - -10%
112.82 kr 125.34 kr
Kampanjen slutar
Hampgarn 200 m - -10%
128.47 kr 142.74 kr
Kampanjen slutar