• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Inovativno zalivanje

Kaj je torej inovativno zalivanje? Oskrba z vodo tako preprečuje, da bi se korenine izsušile in hkrati preplavile, ker sta oba primera enako nevarna in škodljiva za večino rastlin. Inovativno zalivanje vam omogoča, da prihranite čas, potreben za redno zalivanje rastlin, in se izkaže za izjemno koristno med daljšimi odsotnostmi in poletno vročino, ko bi nekatere rastline potrebovale zalivanje nekajkrat na dan. Sliši se zanimivo? Več o ponudbi!

Če imate veliko zbirko lončnic, si preprosto oglejte Inovativno zalivanje - na domačem oddelku. Tam boste našli velik izbor sistemov za zalivanje loncev. Bistveno olajšajo skrb za balkonske in domače rastline - tudi tiste najbolj zahtevne! Samo poglejte: v naši spletni vrtni trgovini boste kupili namakalni set Lamela Lilia po izjemno konkurenčni ceni. Ponujamo tudi modele, namenjene drugim vrstam posod - če večinoma uporabljate kvadratne lončke, naročite namakalni set Lamela Finezja in Juka, ki je na voljo v rokah različnih velikosti. V tem razdelku boste našli tudi cenovno ugodne razpršilnike vode IDOZ za lončnice, ki se izkažejo za koristne med daljšim bivanjem stran od doma. Za vas smo pripravili najboljše možne inovativne rešitve za zalivanje. Poglejte, kaj več lahko pridobite z nakupovanjem v naši trgovini!

Vabimo vas na nakupovalni ogled na tržnici Garden Seeds. Tu imate vse, kar boste morda potrebovali za kompleksno nego rastlin doma, na balkonu in na vrtu, nedosegljivo. Izkoristite naše sezonske posebne ponudbe in možnost BREZPLAČNA dostava na dom. Ne zamudite te priložnosti!