• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Inovativno zalijevanje

Što točno znači 'Inovativno zalijevanje'? To je metoda opskrbe vodom koja sprječava isušivanje korijena, istovremeno osiguravajući da nisu prenatopljeni vodom. Oba scenarija mogu biti štetna za mnoge biljke. Inovativno zalijevanje ne samo da štedi vrijeme koje biste inače trošili na redovito zalijevanje biljaka, već je posebno korisno tijekom dužih odsutnosti ili ljetnih vrućina, kada neke biljke mogu zahtijevati zalijevanje više puta dnevno. Zainteresirani? Otkrijte više o našoj ponudi!

Ako imate veliku kolekciju lončanica, naš odjel 'Inovativno zalijevanje - Kod kuće' vrijedi pogledati. Nudimo širok izbor sustava za zalijevanje lončanica koji olakšavaju brigu o balkonskim i kućnim biljkama, čak i najzahtjevnijim. Primjerice, možete nabaviti set za zalijevanje lončanica Lamela Lilia po vrlo konkurentnoj cijeni u našoj internetskoj trgovini za vrt. Ako uglavnom koristite kvadratne posude, setovi za zalijevanje lončanica Lamela Finezja i Juka dostupni su u različitim veličinama. Također imamo pristupačne dozatore IDOZ za lončanice, idealne za duže odsutnosti. Odabrali smo najbolja inovativna rješenja za zalijevanje upravo za vas. Istražite dodatne prednosti kupovine kod nas!

Pridružite nam se na shopping iskustvu u Garden Seeds Market. Nudimo sve što vam je potrebno za sveobuhvatnu njegu biljaka - bilo kod kuće, na balkonu ili u vrtu. Iskoristite naše sezonske promocije i uživajte u BESPLATNOJ dostavi na kućnu adresu. Ne propustite ovu priliku!