• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Innovatief sproeien

Dus waar gaat innovatief water over? Het is watervoorziening op een manier die voorkomt dat wortels uitdrogen en tegelijkertijd uitdrogen, omdat beide gevallen voor de meeste planten even gevaarlijk en schadelijk zijn. Innovatief water geven kunt u tijd besparen die nodig is voor regelmatig planten water geven en blijkt buitengewoon nuttig te zijn tijdens langere afwezigheid en zomerhitte, wanneer sommige planten dagelijks een paar keer water zouden moeten geven. Klinkt interessant? Meer informatie over het aanbod!

Als je een grote verzameling potplanten hebt, moet je gewoon eens kijken naar Innovatief water geven - Thuisafdeling. U vindt er een grote selectie potwaterinstallaties. Ze vergemakkelijken het verzorgen van balkon- en huisplanten aanzienlijk - zelfs de meest veeleisende planten! Neem eens een kijkje: u koopt de Lamela Lilia potirrigatieset voor een uitzonderlijk concurrerende prijs in onze online tuinwinkel. We bieden ook modellen die bedoeld zijn voor andere soorten containers - als u voornamelijk vierkante potten gebruikt, bestelt u de Lamela Finezja en Juka potirrigatieset die in verschillende maten beschikbaar is. In dit gedeelte vindt u ook de betaalbare IDOZ-waterdispensers voor potplanten die nuttig blijken te zijn tijdens een langer verblijf buiten huis. We hebben de best mogelijke innovatieve wateroplossingen voor u bereid. Ontdek wat u nog meer kunt winnen door te winkelen in onze winkel!

Wij nodigen u uit voor een shopping tour op de Garden Seeds Market. Hier heb je alles wat je nodig hebt voor complexe plantenverzorging thuis, op het balkon en in de tuin, binnen handbereik. Profiteer van onze seizoensgebonden speciale aanbiedingen en de GRATIS optie voor levering aan huis. Mis deze kans niet!