• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Irigare inovatoare

Ce înseamnă cu adevărat 'Irigație inovatoare'? Este o metodă de furnizare a apei care previne uscarea rădăcinilor, asigurând în același timp că nu sunt înfundate. Ambele scenarii pot fi dăunătoare pentru multe plante. Irigația inovatoare nu numai că economisește timpul pe care l-ați petrece în mod normal pentru udarea regulată a plantelor, dar este deosebit de utilă în perioadele lungi de absență sau în căldura verii, când unele plante pot necesita udare de mai multe ori pe zi. Curios? Descoperiți mai multe despre oferta noastră!

Dacă aveți o colecție mare de plante în ghivece, secțiunea noastră 'Irigație inovatoare - Acasă' merită o privire. Oferim o gamă largă de sisteme de irigație pentru ghivece care facilitează îngrijirea plantelor de pe balcon și din casă, chiar și a celor mai pretențioase. De exemplu, puteți achiziționa setul de irigație pentru ghivece Lamela Lilia la un preț foarte competitiv în magazinul nostru online de grădinărit. Dacă utilizați în principal ghivece pătrate, seturile de irigație pentru ghivece Lamela Finezja și Juka sunt disponibile în diferite dimensiuni. Avem, de asemenea, dozatoare de apă IDOZ accesibile pentru plantele din ghivece, ideale atunci când sunteți plecat pentru o perioadă mai lungă. Am selecționat cele mai bune soluții de irigație inovatoare special pentru dumneavoastră. Explorați beneficiile suplimentare ale cumpărăturilor cu noi!

Alăturați-vă pentru o experiență de cumpărături la Garden Seeds Market. Oferim tot ceea ce aveți nevoie pentru îngrijirea completă a plantelor - fie acasă, pe balcon sau în grădină. Profitați de promoțiile noastre sezoniere și bucurați-vă de livrare GRATUITĂ la domiciliu. Nu ratați această oportunitate!