• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Irigare inovatoare

Deci despre ce este udarea inovatoare? Furnizează apă într-un mod care împiedică rădăcinile să se usuce și, în același timp, să se aloce, deoarece ambele cazuri sunt la fel de periculoase și dăunătoare pentru majoritatea plantelor. Udarea inovatoare vă permite să economisiți timpul necesar pentru udarea obișnuită a plantelor și se dovedește a fi excepțional de utilă în timpul absențelor mai lungi și al căldurii de vară, când unele plante ar avea nevoie de udare de câteva ori pe zi. Sună interesant? Aflați mai multe despre ofertă!

Dacă aveți o colecție mare de plante de ghivece, trebuie doar să aruncați o privire la udarea inovatoare - la departamentul de acasă. Veți găsi acolo o selecție mare de sisteme de udare a vaselor. Acestea facilitează în mod semnificativ îngrijirea plantelor de balcon și de acasă - chiar și a celor mai pretențioase! Aruncați o privire: veți cumpăra setul de irigații Lamela Lilia la un preț excepțional de competitiv în magazinul nostru online de grădină. De asemenea, oferim modele destinate altor tipuri de containere - dacă utilizați preponderent vase pătrate, comandați setul de irigare pentru ghivece Lamela Finezja și Juka, care este disponibil off-hand în diferite dimensiuni. În această secțiune veți găsi, de asemenea, dozatoarele de apă IDOZ accesibile pentru plantele în ghivece care se dovedesc a fi utile în timpul șederilor mai lungi de acasă. V-am pregătit cele mai bune soluții inovatoare de udare posibile pentru dvs. Vedeți ce mai puteți câștiga cumpărați la magazinul nostru!

Vă invităm pentru un tur de cumpărături la piața de semințe de grădină. Aici, aveți tot ce aveți nevoie pentru îngrijirea plantelor complexe la domiciliu, pe balcon și în grădină, la îndemână. Profitați de ofertele noastre speciale sezoniere și de opțiunea GRATUITĂ de livrare la domiciliu. Nu ratați această șansă!