Penyiraman inovatif

Jadi apa air penyedutan Inovatif? Ia membekalkan air dengan cara yang menghalang akar dari pengeringan dan, pada masa yang sama, dari pengairan air, kerana kedua-dua kes adalah sama berbahaya dan berbahaya bagi majoriti tumbuhan. Penyiraman inovatif membolehkan anda menjimatkan masa yang diperlukan untuk penyiraman tumbuhan biasa dan terbukti sangat berguna semasa ketidakhadiran yang lebih lama dan panas musim panas, apabila beberapa tumbuh-tumbuhan memerlukan air beberapa kali setiap hari. Bunyinya menarik? Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran!

Sekiranya anda mempunyai koleksi tumbuhan periuk besar, anda hanya perlu melihat penyiraman Inovatif - Di jabatan rumah. Anda akan mendapati banyak sistem penyiraman periuk di sana. Mereka dengan ketara memudahkan penjagaan balkoni dan tumbuh-tumbuhan rumah - walaupun mereka yang paling mencabar! Lihat sahaja: anda akan membeli pengairan periuk Lamela Lilia pada harga yang sangat kompetitif di kedai taman online kami. Kami juga menawarkan model yang dimaksudkan untuk jenis bekas lain - jika anda menggunakan bekas persegi, memerintahkan set pengairan periuk Lamela Finezja dan Juka yang tersedia di luar pelbagai saiz. Dalam bahagian ini, anda juga akan menemui dispenser air IDOZ yang berpatutan untuk tumbuh-tumbuhan periuk yang terbukti berguna semasa tinggal lebih lama dari rumah. Kami telah menyediakan penyelesaian penyiraman yang terbaik untuk anda. Lihat apa lagi yang boleh anda dapat dengan membeli-belah di kedai kami!

Kami menjemput anda untuk lawatan membeli-belah di Pasar Seeds Garden. Di sini, anda mempunyai segala-galanya, yang anda perlukan untuk penjagaan tumbuhan kompleks di rumah, di balkoni dan di taman, dalam jangkauan. Mengambil kesempatan daripada tawaran khas bermusim kami dan pilihan penghantaran rumah PERCUMA. Jangan ketinggalan peluang ini!