• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Innovativ bevattning

Vad handlar 'Innovativ bevattning' egentligen om? Det är en metod för vattenförsörjning som förhindrar att rötterna torkar ut samtidigt som den säkerställer att de inte blir översvämmade. Båda scenarierna kan vara skadliga för många växter. Innovativ bevattning sparar inte bara den tid du skulle spendera på regelbunden bevattning av växter, utan är särskilt praktisk under långa frånvaroperioder eller sommarvärmen, när vissa växter kan behöva vattnas flera gånger om dagen. Nyfiken? Upptäck mer om vårt erbjudande!

Om du har en stor samling krukväxter är vår avdelning 'Innovativ bevattning - Hemma' väl värd att kolla på. Vi erbjuder ett brett utbud av krukvattningsystem som gör skötseln av balkong- och inomhusväxter, även de mest krävande, till en barnlek. Till exempel kan du säkra Lamela Lilia krukvattningsset till ett mycket konkurrenskraftigt pris från vår online trädgårdsbutik. Om du främst använder fyrkantiga krukor finns Lamela Finezja- och Juka krukvattningsset tillgängliga i olika storlekar. Vi har även prisvärda IDOZ vattenbehållare för krukväxter, perfekta när du är borta en längre tid. Vi har noggrant utvalt de bästa innovativa bevattningssystemen bara för dig. Utforska de extra förmånerna med att handla hos oss!

Gå med oss för en shoppingupplevelse på Garden Seeds Market. Vi erbjuder allt du kan behöva för omfattande växtvård - både hemma, på balkongen eller i trädgården. Dra nytta av våra säsongsbetonade erbjudanden och njut av GRATIS hemleverans. Missa inte denna möjlighet!