• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Филтри за продукти

Цена

Иновативно поливане

Какво наистина означава 'Иновативно поливане'? Това е метод за подаване на вода, който предотвратява изсъхването на корените, като същевременно се гарантира, че те не се засищат с вода. И двете сценария могат да бъдат вредни за много растения. Иновативното поливане не само спестява времето, което обикновено бихте изразходвали за редовно поливане на растенията, но е особено полезно по време на продължителни отсъствия или по време на горещините през лятото, когато някои растения могат да изискват поливане няколко пъти на ден. Заинтригувани ли сте? Открийте повече за нашето предложение!

Ако разполагате с голяма колекция от цветя в саксии, нашият раздел 'Иновативно поливане - У дома' заслужава да бъде разгледан. Предлагаме широка гама системи за поливане на саксии, които улесняват грижата за балконските и домашните растения, включително и за най-изисканите. Например, можете да закупите комплекта за поливане на саксии Lamela Lilia на много конкурентна цена от нашия онлайн магазин за градинарство. Ако използвате предимно квадратни саксии, комплектите за поливане на саксии Lamela Finezja и Juka са налични в различни размери. Имаме също достъпни дозатори за вода IDOZ за цветя в саксии, идеални за продължителни отсъствия. Избрахме най-добрите иновативни решения за поливане специално за вас. Изследвайте допълнителните предимства на пазаруването при нас!

Присъединете се към нас за пазаруване в Garden Seeds Market. Предлагаме всичко, от което имате нужда, за пълната грижа за растенията - както у дома, така и на балкона или в градината. Възползвайте се от нашите сезонни промоции и се насладете на БЕЗПЛАТНА доставка до вашия дом. Не пропускайте тази възможност!