• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Филтри за продукти

Цена

Иновативно поливане

И така, какво представлява иновативното поливане? Водоснабдяването е по начин, който предотвратява изсъхването на корените и в същото време от преовлажняване, тъй като и двата случая са еднакво опасни и вредни за повечето растения. Иновативното поливане ви позволява да спестите време, необходимо за редовно поливане на растенията и се оказва изключително полезно при по-дълги отсъствия и летни горещини, когато някои растения ще се нуждаят от поливане няколко пъти дневно. Звучи интересно? Научете повече за офертата!

Ако имате голяма колекция от саксийни растения, просто трябва да разгледате иновативното поливане - в домашния отдел. Там ще намерите голям избор от системи за поливане на саксии. Те значително улесняват грижата за балкон и домашни растения - дори и тези, които са най-взискателни! Просто погледнете: ще закупите комплекта за напояване на гърне Lamela Lilia на изключително конкурентна цена в нашия онлайн магазин за градина. Предлагаме и модели, предназначени за други видове контейнери - ако използвате предимно квадратни саксии, поръчайте напоителния комплект Lamela Finezja и Juka, който се предлага на разстояние в различни размери. В този раздел ще намерите и достъпните IDOZ водоразпределители за саксийни растения, които се оказват полезни при по-дълъг престой далеч от дома. Подготвили сме за вас най-добрите иновативни решения за поливане. Вижте какво повече можете да спечелите, пазарувайки в нашия магазин!

Каним ви на шопинг тур на пазара за градински семена. Ето, имате всичко, от което може да се нуждаете от сложни грижи за растенията у дома, на балкона и в градината, наблизо. Възползвайте се от нашите сезонни специални оферти и опцията за БЕЗПЛАТНА доставка до дома. Не пропускайте този шанс!

Напоителна система за сеялка - система IZTS - за саксии с размери 20 cm - -10%
9.10 лв 10.11 лв
Промоцията приключва
-10%
12.14 лв 13.49 лв
Промоцията приключва
Цифров водомер - CELLFAST - -10%
65.27 лв 72.52 лв
Промоцията приключва
Автоматична лейка с батерии - различни режими на работа, идеални за домашни растения - -10%
105.17 лв 116.85 лв
Промоцията приключва
221.31 лв 245.90 лв
Промоцията приключва