• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Innovatiivinen kastelu

Joten mistä innovatiivisessa kastelussa on kyse? Se on vedenjakelua tavalla, joka estää juurien kuivumisen ja samalla juurtumisen, koska molemmat tapaukset ovat yhtä vaarallisia ja haitallisia suurimmalle osalle kasveja. Innovatiivinen kastelu antaa sinun säästää kasvien säännölliseen kasteluun tarvittavaa aikaa ja osoittautuu poikkeuksellisen hyödylliseksi pidempien poissaolojen ja kesäkuumuuden aikana, kun jotkut kasvit tarvitsevat kastelua muutaman kerran päivässä. Kuulostaa mielenkiintoiselta? Lisätietoja tarjouksesta!

Jos sinulla on suuri kokoelma ruukkukasveja, sinun on vain katsottava innovatiivista kastelu - kotona -osastoa. Sieltä löydät laajan valikoiman potin kastelujärjestelmiä. Ne helpottavat merkittävästi parveke- ja kotikasvien hoitoa - jopa vaativimmatkin! Katso vain: ostat Lamela Lilia -kasteluasennuksen poikkeuksellisen kilpailukykyiseen hintaan online-puutarhakaupastamme. Tarjoamme myös malleja, jotka on tarkoitettu muun tyyppisille säiliöille - jos käytät pääosin neliöruukkuja, tilaa tilauksesta Lamela Finezja- ja Juka-kastelusetti, jota on saatavana erikokoisina. Tästä osiosta löydät myös edullinen IDOZ-vesiautomaatit ruukkukasveille, jotka ovat osoittautuneet hyödyllisiksi pidempään poissa ollessa kotoa. Olemme laatineet sinulle parhaat mahdolliset innovatiiviset kasteluratkaisut. Katso mitä enemmän voit saada tekemällä ostoksia myymälässämme!

Kutsumme sinut ostoskierrokseen Garden Seeds Marketillä. Täällä on kaikki mitä tarvitset monimutkaiseen kasvien hoitoon kotona, parvekkeella ja puutarhassa, ulottuvillasi. Hyödynnä vuodenaikojen erikoistarjouksemme ja ILMAINEN kotiinkuljetusvaihtoehto. Älä missaa tätä mahdollisuutta!