Innovativ vanning

Så hva handler innovativ vanning? Det er vannforsyning på en måte som forhindrer røtter i å tørke ut og samtidig fra å tømme, fordi begge tilfeller er like farlige og skadelige for de fleste planter. Innovativ vanning lar deg spare tid som trengs for vanlig plantevanning og viser seg å være usedvanlig nyttig ved lengre fravær og sommervarme, når noen planter trenger vanning et par ganger daglig. Høres interessant ut? Lær mer om tilbud!

Hvis du har en stor samling av potteplanter, trenger du ganske enkelt å ta en titt på Innovativ vanning - hjemmeavdeling. Du finner et stort utvalg av pottevanningssystemer der. De gjør det lettere å ta vare på balkong- og hjemmeplanter - også de mest krevende! Bare ta en titt: du vil kjøpe Lamela Lilia pottevanningssett til en eksepsjonell konkurransedyktig pris i vår online hagebutikk. Vi tilbyr også modeller beregnet på andre typer containere - hvis du overveiende bruker firkantede gryter, kan du bestille Lamela Finezja og Juka pottevanningssett som er tilgjengelige off-hand i forskjellige størrelser. I denne delen finner du også rimelige IDOZ-vanndispensere for potteplanter som viser seg å være nyttige under lengre opphold hjemmefra. Vi har utarbeidet de best innovative innovative vanningsløsningene for deg. Se hva mer du kan få ved å handle i butikken vår!

Vi inviterer deg til en shoppingtur på Garden Seeds Market. Her har du alt du trenger for kompleks planteomsorg hjemme, på balkongen og i hagen, innen rekkevidde. Dra nytte av våre sesongbaserte spesialtilbud og det GRATIS hjemleveringsalternativet. Ikke gå glipp av denne sjansen!