Innovativ vanning

Hva handler 'Innovativ vanning' egentlig om? Det er en metode for vannforsyning som forhindrer at røttene tørker ut, samtidig som den sørger for at de ikke blir vannmettet. Begge scenariene kan være skadelige for mange planter. Innovativ vanning sparer ikke bare den tiden du vanligvis ville brukt på å vanne planter, men er spesielt nyttig under lengre fravær eller sommersolen, når noen planter kan kreve hyppig vanning flere ganger om dagen. Nysgjerrig? Oppdag mer om vårt tilbud!

Hvis du har en stor samling potteplanter, er vår avdeling 'Innovativ vanning - Hjemme' verdt en titt. Vi tilbyr et bredt utvalg av pottevanningssystemer som gjør omsorg for balkong- og stueplanter, selv de mest krevende, enkelt. For eksempel kan du sikre deg Lamela Lilia pottevanningssett til en svært konkurransedyktig pris i vår nettbutikk for hage. Hvis du hovedsakelig bruker firkantede potter, er Lamela Finezja- og Juka pottevanningssett tilgjengelig i ulike størrelser. Vi har også rimelige IDOZ vannbeholdere for potteplanter på lager, ideelle for lengre fravær. Vi har nøye valgt ut de beste innovative vanningsløsningene spesielt for deg. Utforsk de ekstra fordelene med å handle hos oss!

Bli med oss for en shoppingopplevelse hos Garden Seeds Market. Vi tilbyr alt du trenger for omfattende plantepass - enten det er hjemme, på balkongen eller i hagen. Dra nytte av våre sesongbaserte kampanjer og nyt GRATIS hjemlevering. Ikke gå glipp av denne muligheten!