• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Innovatív öntözés

Szóval mi az innovatív öntözés? A vízellátás oly módon akadályozza meg a gyökerek kiszáradását, és ugyanakkor a vízcseppek elkerülését, mivel a növények többségére mindkét eset egyformán veszélyes és káros. Az innovatív öntözés lehetővé teszi, hogy időt takarítson meg a növények rendszeres öntözéséhez, és rendkívül hasznosnak bizonyul hosszabb távollétek és nyári hő esetén, amikor egyes növényeknek naponta néhányszor kellene öntözni. Érdekesen hangzik? Tudjon meg többet az ajánlatról!

Ha nagy fazéknövény-gyűjteménye van, akkor egyszerűen csak át kell néznie az Innovatív öntözés - otthoni osztályon. Itt nagy választékot talál az edény-öntöző rendszerekről. Jelentősen megkönnyítik az erkély és a házi növények gondozását - még a legigényesebbek is! Csak vessen egy pillantást: a Lamela Lilia edény öntözését kivételesen versenyképes áron vásárolja meg online kerti áruházunkban. Kínálunk más típusú tartályokhoz tervezett modelleket is - ha túlnyomórészt négyzet alakú edényeket használ, akkor rendelje meg a Lamela Finezja és Juka edények öntözőkészletét, amely különféle méretben elérhető. Ebben a részben megtalálható az olyan megfizethető IDOZ víz adagolók is, amelyek a cserepes növények számára hasznosnak bizonyulnak, ha hosszabb otthoni otthoni tartózkodást kívánnak. Elkészítettük az Ön számára a lehető legjobb innovatív öntözési megoldásokat. Nézze meg, mit kínálhat még többet, ha üzletünkben vásárol!

Meghívjuk Önt vásárlási túrára a Garden Seeds Marketbe. Itt van mindent, amire szükség lehet komplex növényi gondozáshoz otthon, az erkélyen és a kertben, elérhető közelében. Használja ki szezonális akcióink és az INGYENES házhozszállítás lehetőségeit. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!