• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila iz jagod

Dobro vemo, da obiranje sadja iz lastnih kultur prinaša obilo veselja vsem vrtnarjem, zato ponujamo samo najkakovostnejša jagodna gnojila. Zaupajte nam in izkoristite našo ponudbo, da boste tudi letos nabrali obilne pridelke sladkega in okusnega sadja. Preverite, kaj imamo za vas! Spletna tržnica vrtnih semen sodeluje s proizvajalci sadja in zelenjave, ki uživajo priljubljenost med kmeti in vrtnarji. Predstavljamo širok izbor EC mineralnih gnojil NPK z različnimi dodatki in 100% naravnimi organskimi proizvodi, namenjenimi za uporabo v ekoloških kulturah.

Okolju prijazno gnojilo jagod, vinske trte in sadnega grma podjetja Target ter tekoče gnojilo jagod iste blagovne znamke bogatijo zemljo s humusom, uravnotežijo njeno mikrofloro s koristnimi bakterijami in postopno, najučinkoviteje hranijo sadovne rastline. Da bi zaščitili jagodne rastline pred pomanjkanjem hranil, povečali njihovo odpornost in povečali potencial pridelka, izberite celovito mineralno gnojilo Florovit Strawberry and Wild Strawberry, agrecol Strawberry and Wild Strawberry Hortifoska (fosfor-kalijevo gnojilo za vrtne rastline). ali gnojilo Target jagode, maline in divje jagode z mikrohranili iz Targeta.

To še zdaleč ni vse, kar smo vam pripravili! Nenehno iščemo nove vrtnarske rešitve in naročamo inovativna, preizkušena in dragocena gnojila ter izdelke za nego rastlin. Zato naša ponudba nenehno raste in vam lahko vedno ponudimo vrhunsko kakovostno blago. Naša trgovina vam omogoča zaloge za vse letne čase: nekaj klikov ali pip vas loči od najboljših gnojil iz jagod in sadja. Naročite jim cenovno ugodno dostavo na dom in prihranite čas zaradi spletnega nakupovanja. Vedno ste dobrodošli v naši spletni trgovini!