• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Strawberry gödselmedel

Vi vet mycket väl att skörd av frukt från egna kulturer ger mycket glädje för alla trädgårdsmästare och därför erbjuder vi bara jordgödselgödsel av högsta kvalitet. Lita på oss och dra nytta av vårt erbjudande för att skörda rikliga grödor av söt, utsökt frukt fortfarande i år. Kolla in vad vi har i beredskap för dig! Online Garden Seeds Market samarbetar med frukt- och grönsakstillverkare som har popularitet bland jordbrukare och trädgårdsmästare. Vi presenterar härmed ett brett urval av EC-mineral NPK-gödselmedel med diverse tillsatser och 100% naturliga organiska produkter avsedda för användning i organiska kulturer.

Den miljövänliga jordgubben, vindruvan och fruktbusken Gödsel från Target och den flytande jordgödseln av samma märke berikar jorden med humus, balanserar dess mikroflora med användbara bakterier och ger näring till de fruktbärande växterna på ett gradvis och effektivt sätt. För att skydda jordgubbsväxter från näringsbrister, för att förbättra deras motståndskraft och öka deras avkastningspotential, välj det omfattande mineral Florovit Strawberry and Wild Strawberry Gödselmedel, Agrecol Strawberry och Wild Strawberry Hortifoska (fosfor-kaliumgödselmedel för trädgårdsväxter) eller Target Strawberry, Raspberry och Wild Strawberry Gödselmedel med mikronäringsämnen från Target.

Det här är absolut inte allt vi har förberett för dig! Vi söker ständigt efter nya trädgårdslösningar och beställer innovativa, testade och värdefulla gödselmedel och vårdprodukter för växter. Därför växer vårt erbjudande kontinuerligt och vi kan alltid förse dig med högkvalitativa varor. Vår butik gör att du kan fylla på under alla årstider: några få klick eller kranar skiljer dig från de bästa jordgubbar och fruktgödselmedel. Beställ dem med en överkomlig hemleverans och spara tid tack vare online shopping. Du är alltid välkommen i vår webbutik!