• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gödningsmedel för jordgubbar

Vi förstår att att skörda frukt från sin egen trädgård ger en enorm glädje åt alla trädgårdsmästare. Därför erbjuder vi endast de högsta kvalitetsgödselmedlen för jordgubbar. Lita på oss och dra nytta av vårt urval för att få rikliga skördar av söta, läckra jordgubbar redan detta år. Upptäck vad vi har i butik för dig! Den onlinebaserade trädgårdsfrömarknaden samarbetar med välkända frukt- och grönsaksproducenter som är omtyckta av både lantbrukare och trädgårdsmästare. Vi presenterar stolt ett varierat utbud av EC-certifierade mineraliska NPK-gödselmedel med olika tillsatser och 100% naturliga ekologiska produkter, perfekta för användning inom ekologisk odling.

Vår miljövänliga gödsel för jordgubbar, vinrankor och fruktbuskar från Target, tillsammans med den flytande jordgubbsgödseln från samma varumärke, berikar jorden med humus, balanserar dess mikroflora med gynnsamma bakterier och närar fruktproducerande växter effektivt och gradvis. För att skydda dina jordgubbsplantor från näringsbrister, öka deras motståndskraft och öka deras skörd, bör du överväga den mångsidiga Florovit-jordgubbs- och skogsjordgubbsgödseln, Agrecol-jordgubbs- och skogsjordgubbs-Hortifoska (en fosfor-kalium-gödsel för trädgårdsväxter) eller Target-jordgubbs-, hallon- och skogsjordgubbsgödseln med mikronäringsämnen.

Och det är bara början! Vi söker ständigt nya trädgårdsinnovationer och källar effektiva, beprövade och värdefulla gödselmedel och produkter för växtvård. Vårt ständigt växande utbud säkerställer att vi alltid levererar högkvalitativa produkter till dig. Vår butik gör det enkelt att lagerhålla för alla säsonger: några få klick eller tryck tar dig närmare de bästa jordgubbsgödselmedlen. Beställ nu med prisvärd hemleverans och njut av bekvämligheten med online-shopping. Du är alltid välkommen till vår onlinebutik!