• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za jagode

Dobro znamo da branje voća iz vlastitih kultura donosi puno radosti svim vrtlarima, pa stoga nudimo samo najkvalitetnija gnojiva od jagoda. Vjerujte nam i iskoristite našu ponudu kako biste i ove godine ubrali obilne slatke, ukusne plodove. Pogledajte što vam spremamo! Internetsko tržište vrtnih sjemenki surađuje s proizvođačima voća i povrća koji uživaju popularnost među poljoprivrednicima i vrtlarima. Predstavljamo širok izbor EC mineralnih NPK gnojiva s raznim aditivima i 100% prirodnim organskim proizvodima namijenjenim uporabi u organskim kulturama.

Ekološko gnojivo jagode, vinove loze i voćnog grma iz Targeta i tekuće gnojivo jagode iste marke obogaćuju tlo humusom, uravnotežuju njegovu mikrofloru korisnim bakterijama i njeguju voćke na postupni, najučinkovitiji način. Kako biste zaštitili biljke jagode od nedostatka hranjivih sastojaka, povećali njihovu otpornost i povećali potencijal za prinos usjeva, odaberite mineralno gnojivo Florovit jagode i divlje jagode, agrecol jagoda i divlja jagoda Hortifoska (fosforno-kalijsko gnojivo za vrtne biljke) s cjelovitim učinkom. ili Target gnojivo jagode, maline i divlje jagode s mikrohranjivima iz Targeta.

Ovo daleko nije sve što smo pripremili za vas! Stalno tražimo nova rješenja za vrtlarstvo i naručujemo inovativna, provjerena i vrijedna gnojiva i proizvode za njegu biljaka. Zbog toga naša ponuda neprestano raste i uvijek vam možemo pružiti robu vrhunske kvalitete. Naša trgovina omogućuje vam zalihe za sva godišnja doba: nekoliko klikova ili slavina dijeli vas od najboljih gnojiva od jagoda i voća. Naručite ih s pristupačnom kućnom dostavom i uštedite vrijeme zahvaljujući internetskoj kupnji. Uvijek ste nam dobrodošli u našoj internetskoj trgovini!