• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za jagode

Razumijemo da berba voća iz vlastitog vrta donosi ogromnu radost svim vrtlarima. Zato nudimo samo najvišu kvalitetu gnojiva za jagode. Pouzdajte se u nas i iskoristite naš izbor kako biste dobili obilan urod slatkih, ukusnih jagoda već ove godine. Otkrijte što vam imamo za ponuditi! Online tržnica sjemenki za vrt surađuje s poznatim proizvođačima voća i povrća, omiljenim među poljoprivrednicima i vrtlarima. S ponosom predstavljamo raznovrstan asortiman mineralnih NPK gnojiva s EC certifikatom s različitim dodacima te 100% prirodne organske proizvode, idealne za upotrebu u ekološkom poljoprivredi.

Naše ekološko gnojivo za jagode, vinovu lozu i voćne grmove iz ponude Target, zajedno s tekućim gnojivom za jagode istog brenda, obogaćuje tlo humusom, uravnotežuje njegovu mikrofloru korisnim bakterijama i učinkovito i postupno hrani voćne biljke. Kako biste zaštitili svoje jagodne biljke od nedostatka hranjivih tvari, povećali njihovu otpornost i poboljšali prinos, razmislite o višenamjenskom gnojivu Florovit za jagode i šumske jagode, Agrecol gnojivu Hortifoska za jagode i šumske jagode (fosfor-kalij gnojivo za vrtne biljke) ili gnojivu Target za jagode, maline i šumske jagode s mikroelementima.

I to je samo početak! Neprestano tražimo nove inovacije u vrtlarenju i izvor učinkovitih, provjerenih i vrijednih gnojiva i proizvoda za njegu biljaka. Naša stalno rastuća ponuda osigurava da vam uvijek pružimo proizvode vrhunske kvalitete. Naša trgovina olakšava opskrbu za sve sezone: nekoliko klikova ili dodira dovest će vas bliže najboljim gnojivima za jagode. Naručite sada uz povoljnu dostavu na kućnu adresu i uživajte u praktičnosti online kupovine. Uvijek ste dobrodošli u našoj online trgovini!