• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Gnojiva za jagode

Dobro znamo da branje voća iz vlastitih kultura donosi puno radosti svim vrtlarima, pa stoga nudimo samo najkvalitetnija gnojiva od jagoda. Vjerujte nam i iskoristite našu ponudu kako biste i ove godine ubrali obilne slatke, ukusne plodove. Pogledajte što vam spremamo! Internetsko tržište vrtnih sjemenki surađuje s proizvođačima voća i povrća koji uživaju popularnost među poljoprivrednicima i vrtlarima. Predstavljamo širok izbor EC mineralnih NPK gnojiva s raznim aditivima i 100% prirodnim organskim proizvodima namijenjenim uporabi u organskim kulturama.

Ekološko gnojivo jagode, vinove loze i voćnog grma iz Targeta i tekuće gnojivo jagode iste marke obogaćuju tlo humusom, uravnotežuju njegovu mikrofloru korisnim bakterijama i njeguju voćke na postupni, najučinkovitiji način. Kako biste zaštitili biljke jagode od nedostatka hranjivih sastojaka, povećali njihovu otpornost i povećali potencijal za prinos usjeva, odaberite mineralno gnojivo Florovit jagode i divlje jagode, agrecol jagoda i divlja jagoda Hortifoska (fosforno-kalijsko gnojivo za vrtne biljke) s cjelovitim učinkom. ili Target gnojivo jagode, maline i divlje jagode s mikrohranjivima iz Targeta.

Ovo daleko nije sve što smo pripremili za vas! Stalno tražimo nova rješenja za vrtlarstvo i naručujemo inovativna, provjerena i vrijedna gnojiva i proizvode za njegu biljaka. Zbog toga naša ponuda neprestano raste i uvijek vam možemo pružiti robu vrhunske kvalitete. Naša trgovina omogućuje vam zalihe za sva godišnja doba: nekoliko klikova ili slavina dijeli vas od najboljih gnojiva od jagoda i voća. Naručite ih s pristupačnom kućnom dostavom i uštedite vrijeme zahvaljujući internetskoj kupnji. Uvijek ste nam dobrodošli u našoj internetskoj trgovini!