• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Aardbeienmeststoffen

We weten heel goed dat het oogsten van fruit uit de eigen culturen alle tuinders veel plezier brengt en daarom bieden we alleen aardbeienmest van de hoogste kwaliteit. Vertrouw ons en profiteer van ons aanbod om dit jaar nog een overvloed aan zoete, heerlijke vruchten te oogsten. Kijk wat we voor je in petto hebben! De online Tuinzadenmarkt werkt samen met fruit- en groentefabrikanten die populair zijn onder boeren en tuinders. Hierbij presenteren wij een brede selectie van de EC minerale NPK meststoffen met diverse toevoegingen en 100% natuurlijke biologische producten bedoeld voor gebruik in biologische teelt.

De Milieuvriendelijke Aardbeien-, Grapevine- en Fruitstruikmeststof van Target en de Vloeibare Aardbeienmeststof van hetzelfde merk verrijken de bodem met humus, brengen de microflora in evenwicht met nuttige bacteriën en voeden de vruchtdragende planten op een geleidelijke, meest effectieve manier. Om aardbeiplanten te beschermen tegen tekorten aan voedingsstoffen, hun weerstand te vergroten en hun opbrengstpotentieel te vergroten, kiest u het zeer goed presterende mineraal Florovit Aardbeien- en bosaardbeienmeststof, de Agrecol Aardbei en Bosaardbei Hortifoska (fosfor-kalium meststof voor tuinplanten) of de Target Aardbei, Framboos en Wilde Aardbei Meststof met Micronutriënten van Target.

Dit is lang niet alles wat we voor u hebben voorbereid! We zijn constant op zoek naar nieuwe tuinoplossingen en bestellen innovatieve, beproefde en waardevolle meststoffen en plantverzorgingsproducten. Daarom groeit ons aanbod continu en kunnen we u altijd hoogwaardige goederen leveren. In onze winkel kunt u alle seizoenen inslaan: een paar klikken of tikken scheiden u van de beste aardbeien- en fruitmeststoffen. Bestel ze voordelig aan huis en bespaar tijd dankzij online shoppen. Je bent altijd welkom in onze webshop!