• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Aardbeienmeststoffen

Wij begrijpen dat het oogsten van fruit uit je eigen tuin immense vreugde brengt aan alle tuiniers. Daarom bieden wij alleen de hoogste kwaliteit aardbeienmeststoffen aan. Vertrouw op ons en maak gebruik van ons assortiment om overvloedige oogsten van zoete, heerlijke aardbeien te verkrijgen, al dit jaar. Ontdek wat we voor jou in petto hebben! De online Tuinzadenmarkt werkt samen met gerenommeerde fruit- en groenteproducenten, geliefd bij zowel boeren als tuiniers. We presenteren met trots een gevarieerd assortiment EC-gecertificeerde minerale NPK-meststoffen met verschillende additieven en 100% natuurlijke biologische producten, ideaal voor gebruik in de biologische landbouw.

Onze milieuvriendelijke Aardbei-, Druiven- en Fruitstruikmeststof van Target, samen met de Vloeibare Aardbeimeststof van hetzelfde merk, verrijkt de grond met humus, brengt zijn microflora in evenwicht met nuttige bacteriën en voedt fruitdragende planten effectief en geleidelijk. Om je aardbeiplanten te beschermen tegen tekorten aan voedingsstoffen, hun weerstand te versterken en hun opbrengst te verhogen, overweeg de veelzijdige Florovit Aardbei- en Bosaardbei Meststof, de Agrecol Aardbei- en Bosaardbei Hortifoska (een fosfor-kaliummeststof voor tuinplanten), of de Target Aardbei, Framboos en Bosaardbei Meststof met Micronutriënten.

En dat is nog maar het begin! We zoeken voortdurend naar nieuwe innovaties voor de tuin en halen effectieve, bewezen en waardevolle meststoffen en plant verzorgingsproducten binnen. Ons steeds groeiende assortiment zorgt ervoor dat we altijd topkwaliteitsproducten aanbieden. Onze winkel maakt het gemakkelijk om voor alle seizoenen voorraad in te slaan: een paar klikken brengen je dichter bij de beste aardbeienmeststoffen. Bestel nu met betaalbare thuisbezorging en geniet van het gemak van online winkelen. Je bent altijd welkom in onze online winkel!